Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Ώρα να μάθεις από τι είναι φτιαγμένο το σώμα σου!

07/06/2021

Ήξερες ότι η σύσταση του σώματος σου είναι το ποσοστό των οστών, του λίπους, του νερού, και της μυϊκής μάζας στο ανθρώπινο σώμα; Όλες αυτές τις παραμέτρους όχι μόνο μπορείς να τις μετρήσεις, αλλά μπορείς και να εντοπίσεις με ακρίβεια πως επηρεάζουν το σώμα και την υγεία σου γενικότερα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι μία ηλεκτρονική ζυγαριά – λιπομετρητή που διαθέτει την εξαιρετική, ιαπωνική τεχνολογία ΒΙΑ. Μέσω της εν λόγω τεχνολογίας μπορείς να αναλύσεις με επιτυχία τη σύσταση του σώματος σου. Για να κατανοήσεις, όμως τη σημασία του να γνωρίζεις από τι είναι φτιαγμένο το σώμα σου, δηλαδή τη σύσταση του σώματος σου και πως επηρεάζει την εσωτερική σου υγεία, είναι πολύ σημαντικό να μάθεις τι συμβολίζει η κάθε μέτρηση. Παρακολουθώντας τις μετρήσεις σου στην πάροδο του χρόνου, εντοπίζεις άμεσα τα αποτελέσματα των διατροφικών και προπονητικών σου συνηθειών.

22.000 αναπνοές την ημέρα, κάνε τις να μετράνε!

21/04/2021

Παρόλο που αναπνέουμε αυτόματα περίπου 22.000 φορές την ημέρα, η αναπνοή μπορεί να γίνει δύσκολη. Οι αναπνευστικοί μυς αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της αναπνευστικής διαδικασίας. Αναπνέουμε χρησιμοποιώντας το διάφραγμα μας, το οποίο αποτελεί τον κύριο αναπνευστικό μας μυ και συντελεί περίπου στο 80% της αναπνευστικής διαδικασίας. Όπως κάθε άλλος μυς του σώματος μας, έτσι και το διάφραγμα μας μπορεί να κουραστεί!

 

Τι συμβαίνει όταν κουραστεί το διάφραγμα;

Ποιο CanDo® Multi-Grip ™ λάστιχο μου ταιριάζει;

24/02/2021
CanDo® Multi-Grip ™ λάστιχο

Τα λάστιχα Multi-Grip ™ από την CanDo διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα αντίστασης. Η διαφοροποίηση γίνεται χρωματικά. Ουσιαστικά όσο πιο δύσκολες σε αντίστασης θες να κάνεις τις ασκήσεις σου τόσο πιο σκληρής αντίστασης λάστιχο θα επιλέξεις. Αντίστοιχα όσο πιο εύκολες θες να κάνεις τις ασκήσεις σου τόσο πιο ελαφρύ λάστιχο θα επιλέξεις. Δες περισσότερα παρακάτω για το κάθε αντίστασης λάστιχο!

Ποια CanDo Μπάλα Γυμναστικής Φιστίκι μου ταιριάζει;

17/02/2021
CanDo Μπάλα Γυμναστικής Φιστίκι

Οι μπάλες γυμναστική Φιστίκι CanDO  διακρίνονται σε διάφορα μεγέθη για να μπορείς να κάνεις τις ασκήσεις όποιο και αν είναι το σωματότυπο σου. Η σωστή επιλογή της μπάλας θα γίνει βάσει του ύψους σου!

Ποια μπάλα CanDo ρολό να επιλέξω;

17/02/2021
μπάλα CanDo ρολό

Οι μπάλες γυμναστική σε σχήμα ρολό της CanDO  διακρίνονται σε διάφορα μεγέθη για να μπορείς να κάνεις τις ασκήσεις όποιο και αν είναι το σωματότυπο σου. Η σωστή επιλογή της μπάλας θα γίνει βάση το ύψος σου!

Ποιο Amila Οκτάρι λάστιχο να επιλέξω;

17/02/2021
Amila Οκτάρι λάστιχο

Τα Οκτάρι λάστιχο  Amila διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολία ανάλογα με το βαθμό αντίστασης τους. Ανάλογα, δηλαδή πόσο ελαφριά ή σκληρή θες να είναι η αντίσταση στις ασκήσεις σου θα επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας στο λάστιχο σου.

Ποιο POWERbreathe Plus μου ταιριάζει;

17/02/2021
POWERbreath Plus

Οι συσκευές εκγύμνασης PowerBreathe Plus διακρίνονται σε 3 κατηγορίες σύμφωνα με το βαθμό δυσκολίας τους. Πώς όμως θα ξέρεις ποια είναι η ιδανική για εσένα συσκευή; Μην ανησυχείς θα βρεις πολύ εύκολα την απάντηση, αλλά και το PowerBreathe Plus που σου ταιριάζει μέσα από αυτό τον οδηγό! Ουσιαστικά, όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο σου και η πρότερη εμπειρία σου στην εκγύμναση αναπνοής τόσο πιο υψηλής αντίστασης θα είναι και η συσκευή που θα επιλέξεις, αντίστοιχα όσο λιγότερη εμπειρία έχεις τόσο μικρότερη σε αντίσταση θα είναι και η συσκευή που θα επιλέξεις. Πάμε να δούμε το κάθε επίπεδο αντίστασης αναλυτικά!

Ποιο POWERbreathe K series μου ταιριάζει;

17/02/2021
POWERbreath K series

Οι συσκευές εκγύμνασης PowerBreathe K series για εκγύμναση αναπνευστικών μυών ανήκουν στην τρίτη γενιά συσκευών με ανώτερη απόδοση. Πώς όμως θα ξέρεις ποια είναι η ιδανική για εσένα συσκευή; Μην ανησυχείς θα βρεις πολύ εύκολα την απάντηση, αλλά και το PowerBreathe K series που σου ταιριάζει μέσα από αυτό τον οδηγό! Ουσιαστικά, όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο σου και η πρότερη εμπειρία σου στην εκγύμναση αναπνοής τόσο πιο υψηλής αντίστασης θα είναι και η συσκευή που θα επιλέξεις, αντίστοιχα όσο λιγότερη εμπειρία έχεις τόσο μικρότερη σε αντίσταση θα είναι και η συσκευή που θα επιλέξεις. Πάμε να δούμε το κάθε επίπεδο αντίστασης αναλυτικά!

Ποιος Πηλός Εξάσκησης CanDο μου ταιριάζει;

17/02/2021
Πηλός Εξάσκησης CanDο

Ο πηλός εξάσκησης χεριών CanDο διακρίνεται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Ουσιαστικά όσο πιο ελαφρύς είναι ο πηλός, τόσο πιο εύκολες και ελαφριές θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Αντίστοιχα, όσο πιο σκληρός είναι ο πηλός, τόσο πιο δύσκολες θα είναι και οι ασκήσεις χεριών. 

Ποιο CanDo Gel Μπαλάκι Εξάσκησης σε σχήμα Αυγό να επιλέξω;

17/02/2021
CanDo Gel Μπαλάκι Εξάσκησης σε σχήμα Αυγό

Τα μπαλάκια εξάσκησης της CanDo διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας.Μπορείς να βρεις τα μπαλάκια σε διάφορες αντιστάσεις. Πιο συγκεκριμένα, ανάλογα τη χρήση που θέλεις τα μπαλάκια εξάσκησης θα επιλέξεις και το πόσο ελαφριά ή σκληρά θα είναι.

Προκειμένου να επιλέξεις το σωστό για εσένα μπαλάκι CanDo, λάβε υπόψιν σου τη χρήση για την οποία το θες. Θες να ενδυναμώσεις το χέρι σου μετά από τραυματισμό; Τότε, ξεκινάς σιγά, σιγά από τη μικρότερη δυσκολία στη μεγαλύτερη. Θες να καταπολεμήσεις το στρες; Τότε επιλέγεις ένα μπαλάκι πιο σκληρό σε αντίσταση για να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά το άγχος σου!

Ποιο CanDo λάστιχο Τube με χειρολαβές μου ταιριάζει;

16/02/2021
CanDo λάστιχο Τube με χειρολαβές

Τα λάστιχα Τube με χειρολαβές από την CanDo διακρίνονται  σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στον τρόπο και το επίπεδο των ασκήσεων σου. Ανάλογα, δηλαδή πόσο ελαφριά ή σκληρή θες να είναι η αντίσταση στις ασκήσεις σου θα επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας.

Ποιο CanDo Λάστιχο Tube χωρίς Λάτεξ μου ταιριάζει;

16/02/2021
CanDo Λάστιχο Tube χωρίς Λάτεξ

Τα λάστιχα Τube χωρίς Λάτεξ από την CanDo μπορείς να τα βρεις σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας για να επιλέξεις ποιο είναι αυτό που ταιριάζει περισσότερο στο επίπεδο και τον τρόπο που κάνεις τις ασκήσεις σου. Ανάλογα, δηλαδή πόσο ελαφριά ή σκληρή θες να είναι η αντίσταση στις ασκήσεις σου θα επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας.

Ποιο Amila Gym Tube Λάστιχο Αντίστασης μου ταιριάζει;

16/02/2021
Amila Gym Tube Λάστιχο Αντίστασης

Τα λάστιχα Amila διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολία ανάλογα με το βαθμό αντίστασης τους. Ανάλογα, δηλαδή πόσο ελαφριά ή σκληρή θες να είναι η αντίσταση στις ασκήσεις σου θα επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας στο λάστιχο σου.

Ποιο Amila Ankle Tube μου ταιριάζει;

16/02/2021
Amila Ankle Tube

Τα Ankle Tube ή αλλιώς λάστιχα αστραγάλου από την Amila διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολίας. Ουσιαστικά, ανάλογα με το πόση δυσκολία θες να βάλεις στις ασκήσεις σου, θα επιλέξεις πόσο ελαφριάς ή σκληρής αντίστασης θα είναι το λάστιχο σου.

Ποιο Amila Loop Band Λάστιχο Αντίστασης μου ταιριάζει;

16/02/2021
Amila Loop Band Λάστιχο Αντίστασης

Τα λάστιχα Amila διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολία ανάλογα με το βαθμό αντίστασης τους. Ανάλογα, δηλαδή πόσο ελαφριά ή σκληρή θες να είναι η αντίσταση στις ασκήσεις σου θα επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας στο λάστιχο σου.

Ποιο Amila Fabric Loopband Λάστιχο Αντίστασης μου ταιριάζει;

16/02/2021
Amila Fabric Loopband Λάστιχο Αντίστασης

Τα λάστιχα γοφών Amila διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολία ανάλογα με το βαθμό αντίστασης τους. Ανάλογα, δηλαδή πόσο ελαφριά ή σκληρή θες να είναι η αντίσταση στις ασκήσεις σου θα επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας στο λάστιχο σου.

Ποιος CanDo Digi-Flex Εξασκητής Χεριών - Δακτύλων μου ταιριάζει;

16/02/2021
CanDo Digi-Flex Εξασκητής Χεριών - Δακτύλων

Οι εξασκητές χεριών CanDο διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα αντίστασης – δυσκολίας. Ουσιαστικά όσό πιο ελαφριά είναι η αντίσταση τόσο πιο εύκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Αντίστοιχα, όσο πιο σκληρή είναι η αντίσταση τόσο πιο δύσκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Οι CanDo Digi-Flex Εξασκητές Χεριών διακρίνονται χρωματικά βάση της δυσκολίας τους. 

Ποιος Εξασκητής Χεριών CanDo Digi-Squeeze μου ταιριάζει;

16/02/2021
Εξασκητής Χεριών CanDo Digi-Squeeze

Οι εξασκητές χεριών CanDO διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα αντίστασης – δυσκολίας. Ουσιαστικά όσό πιο ελαφριά είναι η αντίσταση τόσο πιο εύκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Αντίστοιχα, όσο πιο σκληρή είναι η αντίσταση τόσο πιο δύσκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών.

Ποιο CanDo Digi-Extend n' Squeeze μου ταιριάζει;

16/02/2021
CanDo Digi-Extend n' Squeeze

Οι εξασκητές χεριών CanDο διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα αντίστασης – δυσκολίας. Ουσιαστικά όσό πιο ελαφριά είναι η αντίσταση τόσο πιο εύκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Αντίστοιχα, όσο πιο σκληρή είναι η αντίσταση τόσο πιο δύσκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών.Οι CanDo Digi-Squeeze Εξασκητές διακρίνονται χρωματικά βάση της δυσκολίας τους.

Ποιο από τα CanDo Ταναλάκια Χεριών μου ταιριάζει;

16/02/2021
CanDo Ταναλάκια Χεριών

Τα Ταναλάκια χεριών  CanDO διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα αντίστασης – δυσκολίας. Ουσιαστικά όσο πιο ελαφριά είναι η αντίσταση τόσο πιο εύκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Αντίστοιχα, όσο πιο σκληρή είναι η αντίσταση τόσο πιο δύσκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Τα CanDo Ταναλάκια χεριών διακρίνονται χρωματικά βάση της δυσκολίας τους.

Ποιο από τα CanDo Δυναμικά Δίχτυα Εξάσκησης Χεριών μου ταιριάζει;

16/02/2021
CanDo Δυναμικά Δίχτυά Εξάσκησης Χεριών

Τα Δυναμικά Δίχτυα Εξάσκησης χεριών CanDO διακρίνονται σε διάφορα επίπεδα αντίστασης – δυσκολίας. Ουσιαστικά όσο πιο ελαφριά είναι η αντίσταση τόσο πιο εύκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Αντίστοιχα, όσο πιο σκληρή είναι η αντίσταση τόσο πιο δύσκολες θα είναι οι ασκήσεις χεριών. Τα CanDΟ Δυναμικά Δίχτυα Εξάσκησης χεριών διακρίνονται χρωματικά βάση της δυσκολίας τους. 

Ποια Μπάλα Γυμναστικής CanDo μου ταιριάζει;

16/02/2021

Οι μπάλες ισορροπίας CanDO διακρίνονται σε διάφορα μεγέθη για να μπορείς να κάνεις τις ασκήσεις όποιο και αν είναι το σωματότυπο σου. Η σωστή επιλογή της μπάλας θα γίνει βάση το ύψος σου!

Ποια μπάλα CanDo ABS Extra Thick μου ταιριάζει;

16/02/2021

Οι μπάλες ισορροπίας CanDO  ABS Extra Thick διακρίνονται σε διάφορα μεγέθη για να μπορείς να κάνεις τις ασκήσεις όποιο και αν είναι το σωματότυπο σου. Η σωστή επιλογή της μπάλας θα γίνει με βάση το ύψος σου!