Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Κλείσιμο

Στηθοσκόπια

Εν έτη 1816 ο Rene Laennec Γάλλος γιατρός εφευρίσκει το πρώτο στηθοσκόπιο, κάνοντας χρήση ενός μακρύ αυλού από τυλιγμένο χαρτί, ώστε να μεταφέρει τον ήχο από το στήθος τους ασθενούς στο αυτί του. Οι ακουστικές ιδιότητες του πρωτογόνου αυτού στηθοσκοπίου – αυλού βελτίωσαν σε σημαντικό βαθμό την ικανότητα του Γάλλου ιατρού να ακούει τους ήχους της καρδιάς.

Μόλις 25 χρόνια αργότερα , ο George P. Camman δημιουργεί το πρώτο στηθοσκόπιο με μία ελιά για κάθε αυτί. Το σχέδιο αυτό χρησιμοποιήθηκε για πάνω από 100 χρόνια με ελάχιστες διαφοροποιήσεις. Σε αυτή τη κατηγορία θα βρεις διαφορά μοντέλα στηθοσκοπίων για να επιλέξεις, αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην ποιότητα της εργασίας σου