Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Πολιτική Απορρήτου


Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Το e-soma.gr σέβεται τα προσωπικά σας δεδομένα και κάθε χρήστης μπορεί να περιηγείται ανώνυμα χωρίς να χρειάζεται να παρέχει τα προσωπικά του στοιχεία. Συλλογή πληροφοριών των χρηστών πραγματοποιείται κατά την εγγραφή στο ηλεκτρονικό κατάστημα, την πραγματοποίηση παραγγελίας, την εγγραφή στα ενημερωτικά δελτία (newsletters) ή τη συμπλήρωση φόρμας.

Κατά την παραγγελία ή την εγγραφή στον ιστότοπο, κατά περίπτωση, ενδέχεται να ζητηθεί η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων όπως το όνομα, το e-mail ή η διεύθυνση αποστολής. 

Για ποιο λόγο χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας;

Οποιαδήποτε από τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Εξατομικευμένη εμπειρία χρήσης
    Οι πληροφορίες σας μας βοηθούν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις προσωπικές σας ανάγκες.
  • Βελτιστοποίηση του e-soma.gr
    Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιώνουμε τις προσφορές του ιστότοπού μας βάσει των πληροφοριών, των σχολίων και των παρατηρήσεων που λαμβάνουμε από τους χρήστες
  • Βελτίωση της εξυπηρέτησης πελατών
    Οι πληροφορίες που λαμβάνουμε από τους χρήστες, μας βοηθούν να ανταποκριθούμε πιο αποτελεσματικά στα αιτήματα εξυπηρέτησης πελατών και στις ανάγκες υποστήριξης
  • Διαχείριση/ επεξεργασία συναλλαγών
    Το e-soma.gr δεσμεύεται πως τα στοιχεία σας, δημόσια ή ιδιωτικά, δεν θα πωληθούν, ανταλλαχθούν, μεταβιβαστούν ή δοθούν σε οποιαδήποτε άλλη εταιρεία για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός ρητά από το σκοπό της παράδοσης του ζητούμενου προϊόντος ή υπηρεσίας που ζητήθηκε.
  • Διεξαγωγή διαγωνισμού, προώθησης, έρευνας ή άλλης δυνατότητας που προσφέρει η ιστοσελίδα
  • Αποστολή email
    Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχετε για την επεξεργασία παραγγελιών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποστολή πληροφοριών και ενημερώσεων σχετικά με την παραγγελία σας, αλλά και τη λήψη εταιρικών νέων, ενημερώσεων, πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας κ.λπ.

    Σημείωση: Οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να διαγραφείτε από τη λήψη μελλοντικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συμπεριλαμβάνουμε λεπτομερείς οδηγίες κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος κάθε email που σας αποστέλλλουμε.

Πώς προστατεύουμε τις πληροφορίες σας;

Για την εξασφάλιση της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων, εφαρμόζουμε μια ποικιλία μέτρων ασφαλείας κατά την υποβολή μιας παραγγελίας ή την εισαγωγή, υποβολή, πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία.

Εξασφαλίζουμε τη χρήση ενός ασφαλούς server. Όλες οι παρεχόμενες ευαίσθητες πληροφορίες μεταδίδονται μέσω της τεχνολογίας Secure Socket Layer (SSL) και στη συνέχεια κρυπτογραφούνται στη βάση δεδομένων των παρόχων πύλης πληρωμών, για να είναι προσβάσιμες μόνο από εκείνους που έχουν εξουσιοδότηση με ειδικά δικαιώματα πρόσβασης σε τέτοια συστήματα και απαιτείται να διατηρούν τις πληροφορίες εμπιστευτικές.

Χρησιμοποιούμε cookies;

Ναι. Τα cookies είναι μικρά αρχεία που μεταφέρει ένας ιστότοπος ή ο πάροχος υπηρεσιών στον σκληρό δίσκο των υπολογιστών σας μέσω του προγράμματος περιήγησης στο Web (εάν το επιτρέπετε) που επιτρέπει στους ιστότοπους ή στα συστήματα παρόχων υπηρεσιών να αναγνωρίζουν το πρόγραμμα περιήγησής σας και να λαμβάνουν και να θυμούνται ορισμένες πληροφορίες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να μας βοηθήσουν να θυμηθούμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία στο καλάθι αγορών σας, να κατανοήσουμε και να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για μελλοντικές επισκέψεις και να παρακολουθούμε την πορεία διαφημίσεων.

Χρήση cookies από εξουσιοδοτημένους τρίτους

Το e-soma συνεργάζεται με τρίτους,  που είναι γνωστοί ως "Παρόχοι Υπηρεσιών" που είναι εξουσιοδοτημένοι από εμάς να τοποθετούν Τhird Party Cookies και άλλες τεχνολογίες στον ιστότοπό μας. Oι συγκεκριμένοι πάροχοι μας βοηθούν να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας είτε μέσω των στατιστικών που συλλέγουν είτε μέσω των στοχευμένων διαφημίσεων με βάση τα ενδιαφέροντα που εκδηλώνουν οι χρήστες στον ιστότοπο μας. 
 

Εφόσον αποδέχεστε τη χρήση cookies, πιθανότατα να έχουν τοποθετήθεί third party cookies και παρόμοιες τεχνολογίες από τους ακόλουθους παρόχους υπηρεσιών για τους εξής λόγους :

Facebook: Για να παρέχονται διαφημίσεις μέσω των διαφημιστικών και Μarketing πλατφορμών του  Facebook (όπως Audience Network, Website Custom Audiences) και άλλων Plugin ή Marketing εργαλείων του Facebook.

Google: Για στατιστικούς λόγους μέσω της πλατφόρμας Google Analytics, αλλά και διαφημιστικούς και Marketing λόγους μέσω των εργαλείων της (όπως για παράδειγμα DoubleClick for Publishers, Google DoubleClick AdX Service, Adwords) .

Tawk to Chat Platform: Για στατιστικούς λόγους και για βοήθεια προς τον χρήστη του chat σχετικά με το σε ποια σελίδα βρίσκεται ο χρήστης με τον οποίο συνομιλεί καθώς και παρόμοιες βοηθητικές χρήσεις.

Οι παραπάνω πάροχοι μπορεί να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα που συνέλεξαν μέσω των cookie τους που βρίσκονται στο site μας σύμφωνα με τους δικούς τους όρους περί προσωπικών δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες για την πολιτική απορρητού κάθε παρόχου, θα βρειτε στους εξής συνδέσμους:

Facebook Data Policy: https://www.facebook.com/privacy/explanation

Google Privacy Policy: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Tawk to Privacy Policy: https://www.tawk.to/privacy-policy/

Αποκαλύπτουμε πληροφορίες σε τρίτους;

Δεν πωλούμε, ανταλλάσσουμε ή με άλλο τρόπο μεταβιβάζουμε σε τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό δεν περιλαμβάνει αξιόπιστα τρίτα μέρη που μας βοηθούν στη λειτουργία του ιστότοπού μας, στη διεξαγωγή της επιχείρησής μας ή στην εξυπηρέτησή σας, εφόσον αυτά τα μέρη συμφωνούν να διατηρήσουν αυτές τις πληροφορίες εμπιστευτικές. Ενδέχεται επίσης να κοινοποιήσουμε τις πληροφορίες σας όταν πιστεύουμε πως η κοινοίποιηση σχετίζεται με τη συμμόρφωση με την νομοθεσία, την επιβολή των όρων και πολιτικής του ιστότοπού μας ή την προστασία των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας και ασφάλειας δικών μας ή άλλων. Ωστόσο, ενδέχεται να παρέχονται μη-ταυτοποιημένες πληροφορίες επισκεπτών σε άλλους φορείς για μάρκετινγκ, διαφήμιση ή άλλες χρήσεις.

 

Σύνδεσμοι τρίτων

Περιστασιακά, κατά την κρίση μας, ενδέχεται να συμπεριλάβουμε ή να προσφέρουμε προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων στον ιστότοπό μας. Αυτοί οι ιστότοποι τρίτων έχουν ξεχωριστές και ανεξάρτητες πολιτικές απορρήτου. Επομένως, δε φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο και τις δραστηριότητες αυτών των συνδεδεμένων ιστότοπων. Ωστόσο, καθώς επιδιώκουμε να προστατεύσουμε την ακεραιότητα του ιστότοπού μας, σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τυχόν παρατηρήσεις και σχόλια που έχετε σχετικά με αυτούς τους ιστότοπους συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε εδώ.

Διαδικτυακή πολιτική απορρήτου

Αυτή η διαδικτυακή πολιτική απορρήτου ισχύει μόνο για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω του ιστότοπού μας.

Η συγκατάθεσή σας

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη/ χρήστη των υπηρεσιών του e-soma.gr υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος καθώς και στις σχετικές διατάξεις της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας (Ν. 2472/1997 για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π. Δ. 207/1998 και 79/2000 και το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 όπως και το Νόμο 2774/1999 και του Ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ, 97/66/ΕΚ & τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων - Κανονισμός ΕΕ 2016/679). Οι παρόντες όροι διατυπώνονται λαμβανομένων υπόψιν τόσο της ραγδαίας ανάπτυξης της τεχνολογίας και ειδικότερα του Διαδικτύου όσο και του υπάρχοντος - αν και μη πλήρως ανεπτυγμένου - πλέγματος νομικών ρυθμίσεων σχετικά με τα ζητήματα αυτά. Σε αυτό το πλαίσιο, οποιαδήποτε ενδεχόμενη σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο του παρόντος τμήματος.

Αλλαγές στην Πολιτική απορρήτου μας

Σε κάθε περίπτωση το e-soma.gr διατηρεί το δικαίωμα αναθεώρησης και ενημέρωσης των παρόντων όρων προστασίας προσωπικών δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ιστοσελίδας συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

Δεδομένα χρήσης υπηρεσιών Skroutz

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να αξιολογεί και να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στον καταναλωτή, χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics, η οποία λειτουργεί με cookies. Μέσω της υπηρεσίας αυτής, εφόσον έχετε δώσει προηγουμένως τη σχετική συγκατάθεσή σας μέσω του Skroutz.gr, κοινοποιούνται με ασφάλεια από εμάς στο Skroutz στατιστικά χρήσης. Τα δεδομένα που λαμβάνονται από την εταιρεία μας μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου καθώς και την πολιτική cookies του Skroutz.gr, στο τέλος της οποίας μπορείτε και να ανακαλέσετε τυχόν συγκατάθεσή σας.

Αυτή η πολιτική τροποποιήθηκε τελευταία φορά στις 28.04.2021