Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Ποιο Amila Fabric Loopband Λάστιχο Αντίστασης μου ταιριάζει;

16/02/2021
Amila Fabric Loopband Λάστιχο Αντίστασης

Τα λάστιχα γοφών Amila διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολία ανάλογα με το βαθμό αντίστασης τους. Ανάλογα, δηλαδή πόσο ελαφριά ή σκληρή θες να είναι η αντίσταση στις ασκήσεις σου θα επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας στο λάστιχο σου.

 

Πώς θα επιλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στις ασκήσεις σου; Η επιλογή είναι πολύ απλή! Όσο πιο εύκολες και χαμηλές σε αντίσταση θες να κάνεις τις ασκήσεις τόσο πιο ελαφρύ λάστιχο γοφών θα διαλέξεις. Ενώ, όσο πιο δύσκολές και σκληρές σε αντίσταση θες να κάνεις τις ασκήσεις τόσο πιο σκληρό σε αντίσταση λάστιχο θα επιλέξεις. Τα λάστιχα γοφών διακρίνονται σε διάφορα χρώματα, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους. 

 

Δες τον παρακάτω πίνακα!

 

Χρώμα Αντίσταση
Πράσινο Eλαφρύ (5-10kg)
Κόκκινο Mεσαίο (10-20kg)
Μπλε Σκληρό (20-30kg)