Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Ποιο POWERbreathe K series μου ταιριάζει;

17/02/2021
POWERbreath K series

Οι συσκευές εκγύμνασης PowerBreathe K series για εκγύμναση αναπνευστικών μυών ανήκουν στην τρίτη γενιά συσκευών με ανώτερη απόδοση. Πώς όμως θα ξέρεις ποια είναι η ιδανική για εσένα συσκευή; Μην ανησυχείς θα βρεις πολύ εύκολα την απάντηση, αλλά και το PowerBreathe K series που σου ταιριάζει μέσα από αυτό τον οδηγό! Ουσιαστικά, όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο σου και η πρότερη εμπειρία σου στην εκγύμναση αναπνοής τόσο πιο υψηλής αντίστασης θα είναι και η συσκευή που θα επιλέξεις, αντίστοιχα όσο λιγότερη εμπειρία έχεις τόσο μικρότερη σε αντίσταση θα είναι και η συσκευή που θα επιλέξεις. Πάμε να δούμε το κάθε επίπεδο αντίστασης αναλυτικά!

Το POWERbreathe K1 αποτελεί την ιδανική ηλεκτρονική συσκευή εκγύμνασης των αναπνευστικών μυών για σένα που ξεκινάς τώρα την εκπαίδευση της αναπνοής σου. Είναι χαμηλής δυσκολίας κατάλληλη για ένα δυναμικό και αποτελεσματικό ξεκίνημα.

Το POWERbreathe K2 αποτελεί την ιδανική ηλεκτρονική συσκευή εκγύμνασης των αναπνευστικών μυών. Απευθύνεται σε σένα που έχεις ήδη κάποια εμπειρία στην εκγύμναση της αναπνοής και έχεις αναπτύξει ένα μεσαίο επίπεδο. Είναι μέτριας δυσκολίας και είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για σένα που θες να αυξήσεις σταδιακά το επίπεδο της αναπνευστικής αντοχής σου.

Το POWERbreathe K3 αποτελεί την ιδανική ηλεκτρονική συσκευή εκγύμνασης των αναπνευστικών μυών για σένα που έχεις ήδη εμπειρία στην εκγύμναση της αναπνοής και έχεις αναπτύξει ένα προχωρημένο επίπεδο στην εκγύμνασή της. Είναι προχωρημένης δυσκολίας, κατάλληλη για σένα που θες να αυξήσεις ακόμα περισσότερο το επίπεδο της αναπνευστικής αντοχής σου.

Δες περισσότερα στον πίνακα που ακολουθεί!

Χρώμα Αντίσταση Εμπειρία Εκγύμνασης
Πράσινο  Κ1 Χαμηλή Αρχάριος/α
Κίτρινο    Κ2 Μεσαία Προχωρημένος/η
Μπλε          Κ3 Υψηλή Πολύ Προχωρημένος/η