Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Ποιο Amila Loop Band Λάστιχο Αντίστασης μου ταιριάζει;

16/02/2021
Amila Loop Band Λάστιχο Αντίστασης

Τα λάστιχα Amila διατίθενται σε διάφορα επίπεδα δυσκολία ανάλογα με το βαθμό αντίστασης τους. Ανάλογα, δηλαδή πόσο ελαφριά ή σκληρή θες να είναι η αντίσταση στις ασκήσεις σου θα επιλέξεις το επίπεδο δυσκολίας στο λάστιχο σου.

Με τι κριτήριο θα διαλέξεις το σωστό λάστιχο όμως; Αυτό που πρέπει να έχεις στο νου σου είναι ότι  όσο λιγότερη αντίσταση και δυσκολία θες να προσθέσεις στις ασκήσεις σου, τόσο πιο ελαφρύ θα πρέπει να είναι το λάστιχο που θα επιλέξεις. Ενώ, όσο μεγαλύτερη αντίσταση και δυσκολία θες στις ασκήσεις σου, τόσο πιο σκληρό θα είναι το λάστιχο με χειρολαβές που θα επιλέξεις. Αναλόγως με το χρώμα διακρίνεται και το επίπεδο αντίστασης σε κάθε λάστιχο.

 

Δες περισσότερα στον παρακάτω πίνακα!

 

Χρώμα Αντίσταση
Κίτρινο Πολύ Ελαφρύ
Μωβ Ελαφρύ
Πράσινο Μεσαίο
Μπλε Δύσκολο
Κόκκινο Πολύ δύσκολο
Μαύρο Έξτρα δύσκολο