Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Κλείσιμο

Ιατρικά Λογισμικά

 

Τα ιατρικά λογισμικά έχουν σχεδιαστεί για να εκσυγχρονίσουν, αλλά και να αναβαθμίσουν την ποιότητα εργασίας των επαγγελματιών της υγείας. Ανάλογα, την ειδικότητα του κάθε επαγγελματία της υγείας υπάρχουν διάφορα λογισμικά που θα συναντήσουν τις ανάγκες του. Σε αυτή τη κατηγορία θα βρεις λογισμικά που αφορούν κυρίως του επαγγελματίες που ασχολούνται με το χώρο της διαιτολογίας.

Γιατί να χρησιμοποιήσω λογισμικό;

Οργάνωσε με τον πιο σύγχρονο τρόπο το πελατολόγιο σου, μείωσε την χαρτούρα και δημιούργησε μία ευρεία βάση δεδομένων. Αποθήκευσε τα προφίλ και τα στοιχεία των πελατών σου, ώστε να ανατρέχεις εύκολα και γρήγορα. Τα λογισμικά αυτά θα απογειώσουν και θα εξελίξουν εξαιρετικά το επίπεδο εργασίας σου.