Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Ποιοι είμαστε;

Το e-soma αποτελεί ένα δημιουργικό όραμα που γεννήθηκε μέσα στην εταιρεία Serinth το 2021. Η εταιρεία Serinth ενεργή στο χώρο της υγείας από το 2002, επιδιώκοντας να είναι ακόμα πιο κοντά στους πελάτες της αποφάσισε να ιδρύσει το ηλεκτρονικό κατάστημα e-soma.  Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με προϊόντα που προάγουν την υγεία, την καλή ζωή, την ευεξία, την αισθητική και την γυμναστική. Κύριο όραμα μας αποτελεί εδραιώσουμε την παρουσία μας ως ένα σημείο αναφοράς στο χώρο της υγείας.

 Στο e-soma πέρα από μία μεγάλη ποικιλία από καινοτόμα προϊόντα, πέρα από την τεχνογνωσία που διαθέτουμε την υποστήριξη και τις υπηρεσίες που παρέχουμε θα βρεις όλη την αγάπη μας, τη φαντασία μας, την αγωνία μας που αφιερώσαμε στη δημιουργία του. Κυρίως όμως θα βρεις το σεβασμό μας σε εσένα και τις ανάγκες σου.

Στο e-soma εκτιμούμε πολύ τις αξίες της υγείας, την ευεξίας, της ομορφιάς, αλλά και της γυμναστικής. Θέλουμε να εδραιώσουμε το e-soma ως κάτι παραπάνω από άλλο ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Θέλουμε οι λύσεις που προτείνουμε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου, αλλά και να δημιουργούν έναν καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο ζωής για εσένα! Επιδιώκουμε να φτιάξουμε μια διαδικτυακή κοινότητα γύρω από το brand μας. Θέλουμε τα μέλη μας να επικοινωνούν τόσο μεταξύ τους, όσο και μαζί μας. Θέλουμε να μαθαίνουν από το blog μας, αλλά και από τις ίδιες περιγραφές των προϊόντων μας νέα πράγματα, παρέχοντας τους λύσεις και νέες μεθόδους εργασίας.Στο e-soma παίζει σημαντικό ρόλο η ποιότητα των προϊόντων μας! Από τη στιγμή που κάνουμε την επιλογή του προϊόντος , μέχρι και τη στιγμή που το λαμβάνεις στα χέρια σου και το χρησιμοποιείς θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι με τα προϊόντα μας σου παρέχουμε άρτιες και ποιοτικές λύσεις. Επιλέγουμε το κάθε προϊόν που βλέπεις στο κατάστημα μας , μετά από έρευνα και ενδελεχή έλεγχο! Μόνο έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε ότι εξασφαλίζουμε για εσένα τις καλύτερες επιλογές! Θέλουμε τα προϊόντας μας να προσφέρουν καινοτόμες και ποιοτικές λύσεις που θα αναβαθμίσουν το επίπεδο εργασίας σου και την ποιότητα της ζωής σου.

 

Στο e-soma αξιολογούμε πολύ σημαντικά την επικοινωνία μαζί σου!  Θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σου, μόνο έτσι θα μπορέσουμε να γίνουμε καλύτεροι! Έχουμε ενεργή παρουσία στα social media και μία ομάδα στο τηλέφωνο έτοιμη να σε εξυπηρετήσει. Θέλουμε να έχουμε επικοινωνία μαζί σου με κάθε μέσο και τρόπο γιατί η γνώμη σου είναι αυτή που μετράει!