Τρόποι Αποστολής

Αποστολή μέσω Courier
 

Η επιλογή αυτού του τρόπου αποστολής διασφαλίζει τη μεταφορά και την παράδοση της παραγγελίας σου κατευθείαν στην πόρτα σου. Εφόσον, το προϊόν που επέλεξες είναι άμεσα διαθέσιμο και έχεις πραγματοποιήσει την παραγγελία σου μέχρι τις 14:00 το δέμα σου θα φύγει από εμάς την ίδια ημέρα. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή πραγματοποιήσεις αργότερα την παραγγελία σου, η παραγγελία σου θα φύγει από εμάς την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Ο χρόνος παράδοσης του δέματος σου, αφού φύγει από εμάς εξαρτάται από την συνεργαζόμενη εταιρεία διανομής ACS. Η επιλογή αυτή αφορά είδη με ογκομετρικό βάρος έως και 15 κιλά και το κόστος αποστολής ορίζεται από το ογκομετρικό βάρος και την τοποθεσία παράδοσης της παραγγελίας. Το ακριβές κόστος υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και αφού οριστεί η περιοχή παράδοσης, βάσει του παρακάτω πίνακα.

  Αθήνα Ηπ. Ελλάδα Νησ. Ελλάδα
0 - 2 kg 1,85€ 2,30€ 2,55€
κάθε επιπλέον κιλό +0,75€ +1,00€ +1,25€

 


Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

 
H επιλογή αποστολής με μεταφορική εταιρεία είναι διαθέσιμη για είδη μεγαλύτερου ογκομετρικού βάρους. H παράδοση των προϊόντων μέσω μεταφορικής εταιρείας εξασφαλίζει τη μεταφορά και παράδοση μέχρι και το πεζοδρόμιο. Σε περίπτωση που επιθυμείς να αλλάξουν οι όροι παράδοσης (παράδοση σε όροφο, χρήση γερανού, χρήση συγκεκριμένης μεταφορικής εταιρίας με την οποία δε συνεργαζόμαστε ήδη, κτλ.) υπάρχει επιπλέον κόστος, κατόπιν συνεννόησης, που επιβαρύνει τον πελάτη. 
 
  Αθήνα Θεσσαλονίκη Ηπ. Ελλάδα Νησ. Ελλάδα
1 δέμα  12,40€ 5,20€ 6,70€ 8,20€
2 δέματα  10,40€ 13,40€ 16,40€
κάθε δέμα >35 kg 15,00€ 15,00€ 25,00€ 35,00€

 
    

Αποστολή με Taxiplon

 
Η αποστολή της παραγγελίας σου μέσω της υπηρεσίας μεταφοράς ασυνόδευτων δεμάτων με TAXI από την Taxiplon εξασφαλίζει την παράδοση της, την ίδια κιόλας μέρα. Εφόσον πραγματοποίησες την παραγγελία σου πριν τις 16.00 και τα είδη που επέλεξες υπάρχουν σε άμεση διαθεσιμότητα, η αποστολή θα ολοκληρωθεί εντός δύο ωρών. Αν η παραγγελία σου ολοκληρώθηκε μετά τις 16:00 τότε η παράδοση θα γίνει την επόμενη εργάσιμη μέρα. Αυτός ο τρόπος αποστολής αφορά προϊόντα που είναι διαθέσιμα για Άμεση Παραλαβή και μόνο αν η διεύθυνση αποστολής είναι εντός της Αττικής. Το κόστος υπολογίζεται βάσει της διεύθυνσης παράδοσης και είναι η ίδια ανεξαρτήτου βάρους παραγγελίας, με την προϋπόθεση πως το ογκομετρικό βάρος της μπορεί να εξυπηρετηθεί από επιβατηγό όχημα. Η υπηρεσία παρέχεται με εξόφληση της παραγγελίας μέσω κάρτας ή paypal. 

 
 

Παραλαβή απο τον χώρο μας
 

Μπορείς να επιλέξεις να παραλάβεις την παραγγελία σου από το χώρο μας εντελώς δωρεάν. Μόλις η παραγγελία σου είναι έτοιμη, θα λάβεις ενημερωτικό e-mail ώστε να έρθεις να την παραλάβεις από το χώρο μας, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Μπορείς να μας βρεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, Σμύρνης 52, ΤΚ 14341, (για οδηγίες πρόσβασης, εδώ!)  Δευτέρα - Παρασκευή και ώρες 9:00-17:00. Εφόσον δε γίνει παραλαβή εντός 5 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται.