Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Plinth 93G3 Γυναικολογική Εξεταστική Καρέκλα

Plinth 93G3 Γυναικολογική Εξεταστική Καρέκλα

Κατόπιν Παραγγελίας

Το κρεβάτι Plinth 93G3 αποτελεί τη νέα προσθήκη στην εκπληκτική συλλογή της Plinth. Είναι ιδανική για να εφαρμόσεις μεγάλη ποικιλία γυναικολογικών και κολποκοσπικών εξετάσεων και διαδικασιών. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να επιλέξεις το χρώμα που ταιριάζει στην αισθητική σου.

 

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Plinth 93G3
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Όλα όσα χρειάζεσαι!

Χάρη στην εγκατάσταση Trendelenburg η καρέκλα παρέχει κλίση της πύελού στους -20°, προσφέροντας σου επιπλέον άνεση κατά την θεραπεία ή εξέταση. Διαθέτει επίσης, θέση ανάκτησης σε περίπτωση που νιώσουν ζάλη ή τάσεις λιποθυμίας οι ασθενείς σου. Παράλληλα, μπορείς να τοποθετήσεις την ηλεκτρική πλάτη σε θέση έως και 85° για να χρησιμοποιήσεις το κρεβάτι και ως απλή καρέκλα εξέτασης.

Detail Row #3 Right

Πληθώρα λειτουργιών!

Εξασφάλισε μεγάλο εύρος λειτουργιών και εξασφάλισε άνεση και ποιοτική φροντίδα στους ασθενείς σου. Διαθέτει ηλεκτρική λειτουργία ύψους, ανάπαυσης της πλάτης και επιπλέον κλίση για ακόμα πιο αυξημένη άνεση των ασθενών σου. Εξασφάλισε ακόμα καλύτερη κλινική πρόσβαση και πρόσφερε στους ασθενείς σου ακριβείς εξετάσεις και θεραπείες.

Detail Row #4 Left

Είναι εξοπλισμένη!

 Η καρέκλα διατίθεται με στάνταρ στηρίγματα ποδιών, βραχίονες στήριξης των χεριών, μαξιλάρι κεφαλής και ανοξείδωτο δίσκο. Αποτελεί μία ιδανική και πολύ στιβαρή κατασκευή, η οποία θα διατηρηθεί σαν καινούργια για πολλά χρόνια ακόμα και μετα από επαναλαμβανόμενη χρήση.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Διαστάσεις
144 x 63 x 52cm
Ηλεκτρική Κλίση
Κλίση Τμήματος Πλάτης
-15° έως 85°
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
250kg
Μέγιστο Ύψος
101cm
Ρυθμιζόμενο Τμήμα Πλάτης
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τροχήλατη Μεταφορά
Έτη Εγγύησης
  • 5