Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Ecopostural S3630 Σκαμπό Τροχήλατο

Ecopostural S3630 Σκαμπό Τροχήλατο

Κατόπιν Παραγγελίας
Το εξαιρετικά ανατομικό S3630 από την Ecopostural θα σε διευκολύνει σημαντικά στις εξετάσεις ή θεραπευτικές ή αισθητικές διαδικασίες που προϋποθέτουν να βρίσκεσαι πολύ ώρα σε σημείο χαμηλά. Το σκαμπό αυτό διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει. 
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Εκπληκτική άνεση!

Εξασφάλισε εξαιρετική άνεση κατά τις εξετάσεις ή θεραπείες σου χάρη στο εκπληκτικό ανατομικός σχεδιασμό του σκαμπό. Προφύλαξε τη μέση σου από καταπονήσεις και εξασφάλισε ορθή και σωστή στάση σώματος. Ταυτόχρονά, μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος του σκαμπό εκεί που σε βολεύει για να εξετάσεις ή να εφαρμόσεις θεραπείες στους ασθενείς σου με απόλυτη ασφάλεια.

Detail Row #3 Right

Ανθεκτικό και συμπαγές!

Τα πολύ ισχυρά και πολύ συμπαγή τροχήλατα ροδάκια που διαθέτει το σκαμπό θα σου προσφέρουν τεράστια ευελιξία και σταθερότητα κατά την εργασία σου. Ακόμα και μετά από συνεχή χρήση το σκαμπό σου θα διατηρηθεί σε εκπληκτική κατάσταση. Η διακριτική κατασκευή του σου επιτρέπει να το μεταφέρεις με ευελιξία μαζί σου σε εξωτερικά ραντεβού ή σε κατ’οίκον επισκέψεις!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Διαστάσεις
50 x 60 έως 85cm
Έτη Εγγύησης
  • 3