Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Ecopostural S3631 Σκαμπό Τροχήλατο με Πλάτη

Ecopostural S3631 Σκαμπό Τροχήλατο με Πλάτη

Κατόπιν Παραγγελίας

To S3631 από την Ecopostural θα σου προσφέρει την απόλυτη ανατομική θέση κατά την εργασία σου. Εξέτασε, εφάρμοσε διάφορες θεραπείες, κάνε μασάζ με μεγάλη άνεση και ευελιξία χωρίς να επιβαρύνεις την πλάτη και τη μέση σου. Το σκαμπό αυτό διατίθεται σε 25 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο με το χώρο σου.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Ecopostural S3631
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Η απόλυτη άνεση!

Ποτέ οι θεραπευτικοί ή αισθητικοί χειρισμοί σου σε ένα συγκεκριμένο σημείο δεν έγιναν πιο αναπαυτικοί! Τώρα θα μπορείς να δουλεύει για πολύ ώρα σε ένα σημείο χωρίς να επιβαρύνεσαι και να κουράζει το σώμα σου! Η πλήρης ανατομική κατασκευή της καρέκλας θα σε κάνεις αισθάνεσαι άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας σου.

Detail Row #3 Right

Πολύ ισχυρή κατασκευή!

Τα σκαμπό αυτό διαθέτει εξαιρετικά ανθεκτικά και ισχυρά μεταλλικά τροχήλατα ροδάκια! Εξασφάλισε τεράστια σταθερότητα και ευελιξία κατά την εργασία σου. Ακόμα και μετά από αδιάκοπη και βαριά χρήση το σκαμπό σου θα διατηρηθεί σε εξαιρετική κατάσταση. Χάρη στην εργονομική κατασκευή του μπορείς να το τοποθετήσεις με ευκολία στο χώρο σου ακόμα και αν είναι περιορισμένος.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Κίτρινο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Διαστάσεις
50 x 60 έως 85 cm