Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Ecopostural S2609 Σκαμπό Τροχήλατο με Πλάτη

Ecopostural S2609 Σκαμπό Τροχήλατο με Πλάτη

Κατόπιν Παραγγελίας

Το S2609 της Ecopostural είναι ένα συμπαγές τροχήλατο σκαμπό με ανθεκτικά ροδάκια που θα διευκολύνουν σημαντικά την κίνηση σου χωρίς περιορισμούς κατά την εξέταση ή θεραπεία. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να επιλέξει αυτό που σου αρέσει περισσότερο.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Ecopostural S2609
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Επιπλέον άνεση!

Απόκτησε το σκαμπό της Ecopostural με την ενσωματωμένη πλάτη και εξασφάλισε άνεση, στήριξη και σωστή στάση σώματος κατά την εργασία σου. Με δυνατότητα προσαρμογής του ύψους το σκαμπό αυτό θα σε διευκολύνει σημαντικά κατά την διάρκεια διαφόρων διαδικασιών κι εξετάσεων που προϋποθέτουν χρόνο και συγκεκριμένο ύψος για να είναι λεπτομερείς και ακριβέις.

Detail Row #3 Right

Διακριτικά συμπαγές!

Μπορεί οπτικά να φαίνεται μία διακριτική κατασκευή, αλλά σίγουρα είναι πολύ συμπαγές και ανθεκτικό. Τα τροχήλατα ροδάκια που διαθέτει είναι πολύ ανθεκτικά και σου επιτρέπουν μέγιστη ευελιξία και κίνηση χωρίς περιορισμούς κατά την εργασία σου. Το ύφασμα που διαθέτει το σκαμπό είναι από νάιλον, δεν σκίζεται εύκολα και διατίθεται σε διάφορα χρώματα για α διαλέξεις ποιο είναι πιο ταιριαστό στην αισθητική σου. 

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Διαστάσεις
60 x 47 έως 59 cm
Έτη Εγγύησης
  • 3