Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Ecopostural S5609 Σκαμπό Τροχήλατο με Πλάτη

Ecopostural S5609 Σκαμπό Τροχήλατο με Πλάτη

Κατόπιν Παραγγελίας
Το S5609 της Ecopostural είναι τροχήλατο και πολύ συμπαγής κατασκευής σκαμπό με πολύ ανθεκτικά ροδάκια που θα σου εξασφαλίσουν ευελιξία στην κίνηση κατά την εφαρμογή διαφόρων εξετάσεων και θεραπειών. Tα μεταλλικά ροδάκια του το κάνουν εξαιρετικά στιβαρό! Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να διαλέξεις αυτό που θα δώσει μία δυναμική πινελιά στον χώρο σου!
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Είναι άνετο!

H ενσωματωμένη και πολύ σταθερή πλάτη που διαθέτει το σκαμπό σου εξασφαλίζει σωστή στάση σώματος, άνεση και σε βοηθάει πολύ σημαντικά να μην καταπονείς την πλάτη σου. Με δυνατότητα προσαρμογής ύψους μπορείς να ρυθμίσεις το σκαμπό όπως σε βολεύει περισσότερο για να εφαρμόσεις με ασφάλεια τις ιατρικές, θεραπευτικές ή αισθητικές τεχνικές!

Detail Row #3 Right

Ανθεκτική κατασκευή!

Το σκαμπό χάρη στην ανθεκτική κατασκευή του θα σε διευκολύνει σημαντικά. Θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις σταθερότητα και ομαλότητα στην κίνηση. Η σχετικά μικρή κατασκευή του σου επιτρέπει να το μεταφέρεις με ευκολία μαζί σου σε εξωτερικά ή σε κατ΄οικον επισκέψεις!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Διαστάσεις
60 x 59 έως 84cm
Έτη Εγγύησης
  • 3