Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

MDD H2 Check Μετρητής Η2

MDD H2 Check Μετρητής Η2

Εξαντλήθηκε
Το Η2 Check αποτελεί μία εξαιρετική συσκευή διάγνωσης της δυσανεξίας στη λακτόζη, τη φρουκτόζη ή τη σακχαρόζη. Η διάγνωση πραγματοποιείται με βάση τα αποτελέσματα συλλογής υδρογόνου. Η μέτρηση του υδρογόνου επιτυγχάνεται εύκολα και αποτελεσματικά μέσω του Η2 Check.
1.675,00 
BH02
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Κατάλληλο για όλους!

  To test μέτρησης του υδρογόνου στην αναπνοή αποτελεί ένα μη επεμβατικό τρόπο εντοπισμού και διάγνωσης της δυσανεξίας στη λακτόζη. Η εξέταση είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικιακές ομάδες ασθενών. Η διάγνωση πραγματοποιείται με βάση τα αποτελέσματα συλλογής υδρογόνου στην αναπνοή.

Detail Row #3 Right

Πολυετή εμπειρία!

Το Η2 Check αποτελεί μία εύχρηστη συσκευή χειρός που σχεδιάστηκε βάση την πολυετή εμπειρία της MDD στο χώρο. Ένα και μόνο τεστ αναπνοή θα εμφανίσει αποτελέσματα της συγκέντρωσης υδρογόνου σε μονάδες PPM.

Detail Row #4 Left

H απλότητα είναι το κλειδί!

Το Η2 εξασφαλίζει γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα. Το μοναδικό σύστημα αναπνοής που ενσωματώνει η συσκευή παρέχει αξιόπιστα και άμεσα αποτελέσματα. Παράλληλα, οι ασθενείς που δεν είναι σε θέση να πραγματοποιήσουν τη μέτρηση με τη χρήση του επιστόμιου της συσκευής, μπορούν να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικά την ειδική μάσκα που περιλαμβάνεται.

Detail Row #5 Right

Εφαρμογές!

Η συσκευή εξασφαλίζει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Πιο συγεκριμένα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για Δυσαπορρόφηση Λακτόζης,  Δυσαπορρόφηση Υδατανθράκων, Ατελής διάσπαση Υδατανθράκων, Σύνδρομο υπερανάπτυξης μικροβιακής χλωρίδας λεπτού εντέρου, Μέτρηση Χρόνου εντερικής διέλευσης σακχαρόζης, Δυσαπορρόφηση Φρουκτόζης, Βακτηριακή Υπερανάπτυξη Λακτουλόζης , Δυσαπορρόφηση Σορβιτόλης.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μετρητών CO

Ακρίβεια
±5%
Ευαισθησία
1ppm
Εύρος Μέτρησης
0 - 99ppm
Θερμοκρασία Λειτουργίας
5-30oC
Διάρκεια Ζωής Αισθητήρα (Εγγύηση)
2έτη

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,160 kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
135 x 65 x 30 mm