Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

MDD CO Check Baby Μετρητής CO

MDD CO Check Baby Μετρητής CO

Κατόπιν Παραγγελίας

Το CO Check Baby έχει σχεδιαστεί ειδικά για προγράμματα διακοπής καπνίσματος κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τον αποκλεισμό τυχόν παρενεργειών. Παρέχει ακριβείς και αξιόπιστες μετρήσεις για την αποτελεσματική διακοπή του καπνίσματος κατά την κύηση.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
MDD CO Check Baby
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Μία αναπνοή είναι αρκετή!

Με μία και μόνο αναπνοή μπορείς να ελέγξεις άμεσα τα αποτελέσματα των εγκύων ασθενών σου σε PPM αλλά και το ποσοστό καρβοξυαιμοσφαιρίνης (% COHb) στον οργανισμό τους. Θα καθοδηγηθείς εύκολα από τους χρωματικούς δείκτες (κόκκινος, κίτρινος και πράσινος), που θα σου υποδείξουν εάν  καπνίζει και πόσο. Με τον τρόπο αυτό, έχεις πλήρη και ασφαλή εικόνα για την υγεία και την κύηση των ασθενών σου.

Detail Row #3 Right

Τι λένε οι μετρήσεις;

Εάν η ασθενής σου δεν καπνίζει το αποτέλεσμα της μέτρησης θα είναι περίπου 6 ppm. Εάν καπνίζει ελαφρά, τότε το αποτέλεσμα θα κυμαίνεται μεταξύ 7 και 10 ppm. Μετρήσεις από 11 εώς 20ppm, σηματοδοτούν πως η ασθενής σου είναι τακτική καπνίστρια, ενώ >21pmm χαρακτηρίζουν βαριά καπνίστρια. Αφού γίνει σωστή εκτίμηση της κατάστασης, μπορείς να επιλέξεις με ασφάλεια τον τρόπο διαχείρισης κάθε κύησης.

Detail Row #4 Left

Περιβαλλοντική ανίχνευση

Ενεργοποίησε τη λειτουργία για περιβαλλοντική ανίχνευση CO. Τα επίπεδα CO στον αέρα περιβάλλοντος συνυπολογίζονται κατά τη διεξαγωγή της μέτρησης. Εάν για παράδειγμα το επίπεδο στο περιβάλλον είναι 10ppm, όταν η ασθενής σου κάνει το τεστ αναπνοής, τότε αυτό πρέπει ληφθεί υπόψιν για να προσδιοριστεί το σωστό αποτέλεσμα.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μετρητών CO

Ακρίβεια
2 ppm ή +/-5%
Ευαισθησία
0.1 PPM (για εύρος 0-10 PPM) & 1 PPM (για εύρος 10-99 PPM)
Εύρος Μέτρησης
0 - 99ppm
Θερμοκρασία Λειτουργίας
5 - 35oC
Διάρκεια Ζωής Αισθητήρα (Εγγύηση)
2 - 5 (2)έτη

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,160 kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
135 x 65 x 30 mm