Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

MDD CO Check Pro Μετρητής CO

MDD CO Check Pro Μετρητής CO

Κατόπιν Παραγγελίας

To CO Check Pro είναι ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο για να ανιχνεύσεις την παρουσία διοξειδίου του άνθρακα τόσο στους ασθενείς σου, όσο και στο περιβάλλον κατά την εξέταση. Μπορείς επίσης να το χρησιμοποιήσεις για να σχεδιάσεις προγράμματα διακοπής καπνίσματος.  

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
MDD CO Check Pro
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Μία αναπνοή είναι αρκετή!

Με μία και μόνο αναπνοή μπορείς να ελέγξεις άμεσα τα αποτελέσματα των ασθενών σου σε PPM αλλά και το ποσοστό καρβοξυαιμοσφαιρίνης (% COHb) στον οργανισμό τους. Θα καθοδηγηθείς εύκολα από τους χρωματικούς δείκτες (κόκκινος, κίτρινος και πράσινος), που θα σου υποδείξουν εάν ο ασθενής καπνίζει και πόσο. Με τον τρόπο αυτό, έχεις πληρέστερη εικόνα για την υγεία τους.

Detail Row #3 Right

Τι λένε οι μετρήσεις;

Εάν ο ασθενής σου δεν καπνίζει το αποτέλεσμα της μέτρησης θα είναι περίπου 6 ppm. Εάν καπνίζει ελάχιστα, τότε το αποτέλεσμα θα κυμαίνεται μεταξύ 7 και 10 ppm. Μετρήσεις από 11 εώς 20ppm, σηματοδοτούν πως ο ασθενής σου είναι τακτικός καπνιστής, ενώ >21pmm χαρακτηρίζουν βαρύ καπνιστή. Αφού γίνει σωστή εκτίμηση της κατάστασης, μπορείς να επιλέξεις με ασφάλεια τον τρόπο διαχείρισης κάθε περίπτωσης.

Detail Row #4 Left

Περιβαλλοντική ανίχνευση

Ενεργοποίησε τη λειτουργία για περιβαλλοντική ανίχνευση CO. Τα επίπεδα CO στον αέρα περιβάλλοντος συνυπολογίζονται κατά τη διεξαγωγή της μέτρησης. Εάν για παράδειγμα το επίπεδο στο περιβάλλον είναι 10ppm, όταν ο ασθενής σου κάνει το τεστ αναπνοής, τότε αυτό πρέπει ληφθεί υπόψιν για να προσδιοριστεί το σωστό αποτέλεσμα.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μετρητών CO

Ακρίβεια
2 ppm ή +/-5%
Ευαισθησία
0.1 PPM (για εύρος 0-10 PPM) & 1 PPM (για εύρος 10-99 PPM)
Εύρος Μέτρησης
0 - 99ppm
Θερμοκρασία Λειτουργίας
5 - 35oC
Διάρκεια Ζωής Αισθητήρα (Εγγύηση)
2 - 5 (2)έτη

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0,160 kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
135 x 65 x 30 mm