Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

MDD CO Screen Μετρητής CO

MDD CO Screen Μετρητής CO

Κατόπιν Παραγγελίας

H συσκευή CO Screen έχει σχεδιαστεί για να εντοπίζει εύκολα τα επίπεδα μονοξειδίου του άνθρακα (CO) στο αίμα. Είναι το ιδανικό εργαλείο για να λάβεις γρήγορες και ασφαλείς ενδείξεις, ώστε να προχωρήσεις στις απαιτούμενες ενέργειες.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
MDD CO Screen
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Το CO στο αίμα

Στα περιστατικά με CO στο αίμα ο χρόνος είναι ύψιστης σημασίας. Κατά την κυκλοφορία του αίματος, το μονοξείδιο του άνθρακα έχοντας χημική έλξη με την αιμοσφαιρίνη περίπου 200 φορές περισσότερο από το οξυγόνο μετατρέπει προοδευτικά τη μεταφορά του οξυγόνου αδύνατη. Η έλλειψη οξυγόνου είναι δυνατόν να προκαλέσει το θάνατο των κυττάρων και των ιστών του σώματος.

Detail Row #3 Right

Άμεσα αποτελέσματα!

Αποτελέσματα με μία και μόνο αναπνοή. Τα αποτελέσματα μετρώνται σε %COHb και PPM.  Η συσκευή αποτελεί την ιδανική επιλογή για περιστατικά έκτακτης ανάγκης, αφού δεν απαιτείται χρόνος προετοιμασίας της συσκευής πριν την χρήση και τα αποτελέσματα εμφανίζονται κατευθείαν. Οι ασθενείς που έχουν υποστεί δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα, εντοπίζονται εύκολα και έγκαιρα από τους διασώστες, για να δεχτούν την ιατρική βοήθεια που χρειάζονται.

Detail Row #4 Left

Εύκολο στη χρήση!

Είναι τόσο φιλικό στην χρήση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και εύκολα από όλους. Είτε είσαι διασώστης, είτε πυροσβέστης για παράδειγμα θα μπορείς εύκολα να εκτελέσεις τη μέτρηση και να προωθήσεις άμεσα και έγκαιρα τον ασθενή για την κατάλληλη ιατρική βοήθεια. Μπορούν να εξεταστούν πολλαπλοί ασθενείς σε ελάχιστο χρόνο, απλά αλλάζοντας τα επιστόμια της συσκευής.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μετρητών CO

Ακρίβεια
+/-3%
Ευαισθησία
1% COHb
Εύρος Μέτρησης
0 - 42.5 %COHb/ 375ppm
Θερμοκρασία Λειτουργίας
5 - 35oC
Διάρκεια Ζωής Αισθητήρα (Εγγύηση)
2 - 5 (2)έτη

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0.160 kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
135 x 65 x 60 mm