Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

MDD CO Check Plus Baby Μετρητής CO

MDD CO Check Plus Baby Μετρητής CO

Κατόπιν Παραγγελίας
Tο CO Check Plus Baby σχεδιάστηκε ειδικά για να πραγματοποιεί γρήγορα και απλά τεστ αναπνοής σε έγκυες γυναίκες που καπνίζουν και χρειάζονται βοήθεια για να το κόψουν. Είναι το ιδανικό εργαλείο για να εντοπίσεις πόσο εξαρτημένοι είναι οι ασθενείς σου στην νικοτίνη.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
MDD CO Check Plus Baby
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Άμεση & ακριβής εκτίμηση

Παρατήρησε άμεσα και εύκολα τις συνήθειες καπνίσματος των ασθενών σου και εξασφάλισε για εκείνες μία υγιή και ομαλή εγκυμοσύνη! Η διακοπή καπνίσματος θα αποκλείσει τις παρενεργείες που μπορεί να επηρεάσουν την υγεία του εμβρύου. Βοήθησε τις να διακόψουν το κάπνισμα αποτελεσματικά! Γνωρίζοντας πόσο καπνίζει η ασθενής σου θα έχεις εικόνα της αναπνευστική της υγείας άμεσα.

Detail Row #3 Right

Σύμμαχος στη διακοπή καπνίσματος

Όταν η μέλλουσα μητέρα δει πως με λίγες και μόνο μέρες διακοπής το επίπεδο CO, μειώνεται σημαντικά στον οργανισμό της θα αισθανθεί περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, κάτι που μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη ψυχολογία της. Μπορεί το αρχικό τεστ να είναι ανησυχητικό αν καπνίζει πολύ. Η άμεση διακοπή όμως θα αποφέρει γρήγορα φυσιολογικα αποτελέσματα. Εξασφαλίζοντας έτσι τόσο τη δική της υγεία, όσο και του μωρού που κυοφορεί. 

Detail Row #4 Left

Ακρίβεια & Αξιοπιστία

Η μικρή, αλλά ανθεκτική του κατασκευή θα σου προσφέρει πολλές και αξιόπιστες μετρήσεις. Τα αποτελέσματα θα είναι πάντα αντικειμενικά και ακριβή. Η συσκευή έρχεται με επιστόμια Safebreath για να εξασφαλίσει την απόλυτη υγιεινή στους ασθενείς σου.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Μετρητών CO

Ευαισθησία
0.1 PPM
Εύρος Μέτρησης
0 - 99ppm
Θερμοκρασία Λειτουργίας
0 - 40oC
Διάρκεια Ζωής Αισθητήρα (Εγγύηση)
2 - 5 (2)έτη

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
0.160 kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
135 x 60 x 30 mm