Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Habys Τravello Πολυ-λειτουργική Καρέκλα

Habys Τravello Πολυ-λειτουργική Καρέκλα

Κατόπιν Παραγγελίας
Η πολυλειτουργική καρέκλα Travello είναι μία εκπληκτική κατασκευή από την Habys, η οποία θα προσφέρει άνεση και χαλάρωση στους πελάτες σου όπου και αν βρίσκονται. Εξασφάλισε τους μίας υψηλής ποιότητας επιφάνεια εργασίας με την φορητή αυτή πολύλειτουργική καρέκλα.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Η επιτομή της εργονομίας!

Η πολυλειτουργική αυτή καρέκλα είναι σχεδιασμένη για να προσφέρεις ένα μεγάλο εύρος θεραπειών στους πελάτες σου όπου και αν βρίσκονται! Προσφέρε τους τις θεραπείες σου με μεγάλη άνεση και σταθερότητα. Εφάρμοσε ολοκληρωμένα όλες τις τεχνικές θεραπείας και μασαζ οπουδήποτε, απλά μεταφέροντας με πολύ ευκολία την εκπληκτική αυτή πολυλειτουργική καρέκλα της Habys.

Detail Row #3 Right

Μεταφέρεται πανεύκολα!

Τώρα θα μπορείς να παρέχεις εύκολα τις υπηρεσίες και τις θεραπείες σου όπου και αν βρίσκονται οι ασθενείς σου! H σχεδιασμένη με καινοτομία καρέκλα κάνουν τη μεταφορά της πολύ εύκολη και βολική. Μπορείς να εργαστείς οπουδήποτε σου ζητηθεί από τους πελάτες σου με μεγάλη άνεση. Χάρη στον εκπληκτικό σχεδιασμό της μετάφερε την και σε εξωτερικά ραντεβού, αλλά και σε κατ'οίκον επισκέψεις. 

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
150kg
Μέγιστο Ύψος
134cm
Τσάντα Μεταφοράς
Περιλαμβάνεται
Υλικό Σκελετού
Αλουμίνιο

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
10kg