Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Ποιο POWERbreathe Plus μου ταιριάζει;

17/02/2021
POWERbreath Plus

Οι συσκευές εκγύμνασης PowerBreathe Plus διακρίνονται σε 3 κατηγορίες σύμφωνα με το βαθμό δυσκολίας τους. Πώς όμως θα ξέρεις ποια είναι η ιδανική για εσένα συσκευή; Μην ανησυχείς θα βρεις πολύ εύκολα την απάντηση, αλλά και το PowerBreathe Plus που σου ταιριάζει μέσα από αυτό τον οδηγό! Ουσιαστικά, όσο πιο υψηλό είναι το επίπεδο σου και η πρότερη εμπειρία σου στην εκγύμναση αναπνοής τόσο πιο υψηλής αντίστασης θα είναι και η συσκευή που θα επιλέξεις, αντίστοιχα όσο λιγότερη εμπειρία έχεις τόσο μικρότερη σε αντίσταση θα είναι και η συσκευή που θα επιλέξεις. Πάμε να δούμε το κάθε επίπεδο αντίστασης αναλυτικά!

Το PowerBreathe Plus χαμηλής αντίστασης είναι ιδανικό για εσένα που θες να ξεκινήσεις τώρα την εκγύμναση της αναπνοής σου για πρώτη φορά. Περιέχει προ-βαθμονομημένο φορτίο χαμηλής αντίστασης που σημαίνει ότι η αντίσταση που φέρει η συσκευή στην διάρκεια της εκγύμνασης της αναπνοής σου είναι χαμηλής δυσκολίας.

Το PowerBreathe Plus μέτριας αντίστασης είναι ιδανικό για εσένα που δεν είσαι τόσο προχωρημένος στην εκγύμναση αναπνοής, αλλά γυμνάζεσαι συχνά. Αν έχεις ξεπεράσει το βαθμό δυσκολίας του χαμηλής αντίστασης εξασκητή τότε η συσκευή μέτριας αντίστασης είναι απόλυτα κατάλληλη . Περιέχει προ-βαθμονομημένο φορτίο μέτριας αντίστασης. Αυτό σημαίνει ότι η αντίσταση που φέρει η συσκευή στην διάρκεια της εκγύμνασης είναι μέτρια δυσκολίας.

Το PowerBreathe Plus υψηλής αντίστασης είναι ιδανικό για εσένα που είσαι πολύ προχωρημένος και γυμνάζεσαι πολύ δυναμικά. Αν έχεις ξεπεράσει το βαθμό δυσκολίας του μεσαίας αντίστασης εξασκητή τότε η συσκευή υψηλής αντίστασης είναι απολύτως κατάλληλη . Περιέχει προ-βαθμονομημένο φορτίο υψηλής αντίστασης, αυτό σημαίνει ότι η αντίσταση που φέρει η συσκευή 

 

Δες περισσότερα στον πίνακα που ακολουθεί!

Χρώμα Αντίσταση Εμπειρία Εκγύμνασης
Πράσινο Χαμηλή Αρχάριος/α
Μπλε Μεσαία Προχωρημένος/η
Κόκκινο  Υψηλή Πολύ Προχωρημένος/η