Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Tanita HD-366 Ψηφιακή Ζυγαριά σε Μαύρο χρώμα

Tanita HD-366 Ψηφιακή Ζυγαριά σε Μαύρο χρώμα

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
H ζυγαριά Tanita HD - 366 είναι ιδανική για τις ανάγκες ζύγισης σου. Οι ζυγαριές Tanita είναι πολύ γνωστές για την εξαιρετική τους ακρίβεια και η HD-366 δεν αποτελεί εξαίρεση.
74,00 
103.116.037
Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
+

Detail Row #2 Left

Αποπνέει στυλ!

Ψάχνεις για μία στυλάτη, ποιοτική και εξαιρετικά ανθεκτική ηλεκτρονική ζυγαριά; Η HD-366 αποτελεί την ιδανική επιλογή. Με κλίμακα ψηφιακού βάρους, εξαιρετική ακρίβεια μέτρησης και κατασκευή από συμπαγές γυαλί πάχους 8mm το μοντέλο αυτό της Tanita αποτελεί μία ζυγαριά πρώτης κατηγορίας με εξαιρετική και λειτουργία.

Esoterikos xwros mpaniou

Detail Row #3 Right

Σε ζυγίζει σωστά!

Χάρη στο χαμηλό προφίλ σχεδιασμού της HD-366 εξασφαλίζεις σωστό τρόπο μετρήσεων! Πιο συγκεκριμένα, η ζυγαριά θα δείξει τη μέτρηση σου εφόσον πατήσεις στην μέση της πλατφόρμας και όχι στις άκρες. Έτσι, εξασφαλίζει για εσένα σωστές και εξαιρετικά ακριβείς μετρήσεις. Παράλληλα, οι ενδείξεις είναι εκπληκτικά ευανάγνωστες, ακόμα και χωρίς γυαλιά χάρη στην μεγάλη, φωτεινή οθόνη LED που διαθέτει.

Petres se isorropia

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ζυγών

Μέγιστο Βάρος Ζύγισης
200kg
Οθόνη Led

Μετρήσιμες Παράμετροι

Βάρος Σώματος