Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Tanita BC-401 Ζυγαριά Λιπομετρητής & Bluetooth - Λευκό - 3 Έτη Εγγύηση

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

Tanita BC-401 Ζυγαριά Λιπομετρητής & Bluetooth - Λευκό - 3 Έτη Εγγύηση

Άμεση παραλαβή
Ηλεκτρονική ζυγαριά Τanita ΒC-401 με λειτουργία λιπομέτρησης σώματος, για να παρακολουθείς με ακρίβεια τα αποτελέσματα της διατροφής και της γυμναστικής στο σώμα σου.  
89,00 
103.116.058
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #1 Center

Bluetooth

Αθλητική Λειτουργία

 

Έτη Εγγύησης

3

Detail Row #2 Left

Μέτρησε την υγεία σου, όχι μόνο το βάρος σου!

Με 10 διαφορετικές μετρήσιμες παραμέτρους, μπορείς να μετρήσεις όχι μόνο το σωματικό σου βάρος, αλλά και τη συνολική υγεία του σώματος σου. Μέτρησε το ποσοστό λίπους, τη μεταβολικής ηλικία, το ποσοστό μυϊκής μάζας. Χάρη στην καινοτόμα τεχνολογία BIA της εταιρείας Tanita εξασφαλίζεις τις πιο ακριβείς μετρήσεις από την άνεση του σπιτιού σου.

Detail Row #3 Right

Μήπως δε ζυγίζεσαι σωστά;

Με την Tanita BC-401 σταματάς να αναρωτιέσαι αν το βάρος σου είναι σε φυσιολογικά επίπεδα. Εξασφαλίζεις πραγματικά δεδομένα για την υγεία του σώματος σου. Λαμβάνοντας υπόψιν το πόσο ενυδατωμένο είναι το σώμα σου ή πόσο είναι το σπλαχνικό σου λίπος αντιλαμβάνεσαι ότι η ζύγιση του σωματικού σου βάρος είναι ένας συνδυασμός διάφορων σημαντικών για την υγεία παραμέτρων!

Detail Row #4 Left

Αποθήκευσε τα Data σου!

Με δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth μεταφέρεις όλα τα δεδομένα των μετρήσεων σου από την ηλεκτρονική σου ζυγαριά, στο κινητό σου. Σύνδεσε την ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιο Tanita BC 401 με το Tanita App και εντόπισε την πρόοδο σου, τις αλλαγές στις μετρήσεις σου. Θέσε τους διατροφικούς και προπονητικούς σου στόχους και παρακολούθησε όλη σου την προσπάθεια προς την επίτευξη τους. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ζυγών

Αθλητική Λειτουργία
Λειτουργία «Επισκέπτη»
Λειτουργία Ανάκλησης Μετρήσεων
Λειτουργία Λιπομέτρησης
Μέγιστο Βάρος Ζύγισης
150kg
Μέτρηση Mεταβολικής Ηλικίας
Οθόνη Led
Σύνδεση μέσω Bluetooth
Συνδεσιμότητα με Κινητό
Διαβάθμιση Βάρους
100gr
Μνήμη (αριθμός χρηστών)
5
Τροφοδοσία Ενέργειας
4 x μπαταρίες ΑΑ
Έτη Εγγύησης
3

Μετρήσιμες Παράμετροι

BMI
BMR
Βάρος Σώματος
Μεταβολική Ηλικία
Μυϊκή Μάζα
Οστική Μάζα
Ποσοστό Λίπους
Σπλαχνικό Λίπος
Συνολικά Υγρά (%, kg)
Σωματική Κατάταξη