Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Tanita BC-313 Ψηφιακή Ζυγαριά με Λιπομετρητή - Λευκό - 3 Έτη Εγγύηση

Tanita BC-313 Ψηφιακή Ζυγαριά με Λιπομετρητή - Λευκό - 3 Έτη Εγγύηση

Άμεση παραλαβή
H Tanita BC-313 αποτελεί το κατάλληλο εργαλείο για να καταγράψεις με ακρίβεια και αξιοπιστία τις αλλαγές στο βάρος και στο σώμα σου με την πάροδο του χρόνου. Είναι ιδανική για μεγάλο εύρος μετρήσεων από την άνεση του σπιτιού.
87,00 
103.116.046
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Σε μετράει λεπτομερώς

Μέτρησε με ακρίβεια το ποσοστό λίπους του σώματος σου, τη μεταβολική σου ηλικία, το σπλαχνικό σου λίπος! Εξασφάλισε μία ευρεία σειρά μετρήσεων με μία και μόνο ηλεκτρονική ζυγαριά μπάνιου. Προσάρμοσε τις διατροφικές και προπονητικές σου συνήθειες και δες τις αλλαγές στη φυσική σου κατάσταση από την άνεση του σπιτιού σου.

Detail Row #3 Right

Πολλαπλές λειτουργίες

Με λειτουργία αφής, οθόνη LED και μέγιστο βάρος ζύγισης 150kg η Tanita BC 313 θα γίνει πολύτιμο εργαλείο στην παρακολούθηση της υγείας του σώματος σου. Τώρα έχεις όλες τις λειτουργίες της ηλεκτρονικής σου ζυγαριάς στην αφή σου.

Detail Row #4 Left

Σας θυμάται όλους!

Κράτα στη μνήμη της ζυγαριά σου όχι μόνο τις δικές σου πληροφορίες, αλλα και τεσσάρων ακόμα ατόμων. Τώρα θα μπορείς να αποθηκεύεις, να ανατρέχεις και να συγκρίνεις τα αποτελέσματα σου ανά πάσα στιγμή. Η Tanita BC 313 διαθέτει δυνατότητα αποθήκευσης προφίλ 5 ατόμων.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ζυγών

Αθλητική Λειτουργία
Λειτουργία «Επισκέπτη»
Λειτουργία Ανάκλησης Μετρήσεων
Λειτουργία Αφής
Λειτουργία Λιπομέτρησης
Μέγιστο Βάρος Ζύγισης
150kg
Μέτρηση Mεταβολικής Ηλικίας
Οθόνη Led
Διαβάθμιση Βάρους
50gr
Μνήμη (αριθμός χρηστών)
5
Τροφοδοσία Ενέργειας
4 x μπαταρίες ΑΑ
Έτη Εγγύησης
3

Μετρήσιμες Παράμετροι

BMI
BMR
Βάρος Σώματος
Μεταβολική Ηλικία
Μυϊκή Μάζα
Οστική Μάζα
Ποσοστό Λίπους
Συνολικά Υγρά (%, kg)
Σωματική Κατάταξη