Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Seca 803 Clara Ψηφιακή Ζυγαριά Δαπέδου Μαύρο

Seca 803 Clara Ψηφιακή Ζυγαριά Δαπέδου Μαύρο

Εξαντλήθηκε!
Η ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας Seca αποτελεί μια υψηλής ποιότητα συσκευή για καταγραφή του βάρους σου. Είναι ιδανική επιλογή και εξαιρετικά ανθεκτική!
77,00 
102.201.048
Εξαντλήθηκε!

Detail Row #2 Left

All time classic!

Η κλασσική και καθαρή γραμμή του συγκεκριμένου μοντέλου θα ταιριάξει απόλυτα σε κάθε χώρο. Απόκτησε μια εξαιρετική ζυγαριά ακριβείας σε μίνιμαλ σχέδιο και έχε πάντα τον έλεγχο του βάρους σου!

Detail Row #3 Right

 

Δεν γλιστράει!

Χάρη στην εξαiρετικά αντιολισθητική της επιφάνεια η ζυγαριά Seca μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους χώρους. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλη και για μετρήσεις σε γυμναστήρια, κολυμβητήρια και ιατρεία.

Detail Row #4 Left

 

Αποτελέσματα σε υψηλή ευκρίνεια!

Εντόπισε εύκολα και ευδιάκριτα το βάρος σου. Η ηλεκτρονική ζυγαριά Seca σου εμφανίζει τα αποτελέσματα σε υψηλή ανάλυση στην οθόνη LCD που διαθέτει. Έτσι, θα μπορείς να βλέπεις εύκολα πόσα κιλά είσαι και να παρακολουθείς την φυσική σου κατάσταση και υγεία!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Μαύρο

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
1,5kg
Διαστάσεις (M x Π x Υ)
316 x 37 x 326 mm

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ζυγών

Μέγιστο Βάρος Ζύγισης
150kg
Διαβάθμιση Βάρους
100gr
Τροφοδοσία Ενέργειας
Μπαταρία

Μετρήσιμες Παράμετροι

Βάρος Σώματος