Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

RJ-Laser Trion Polylaser Αισθητικής

RJ-Laser Trion Polylaser Αισθητικής

Κατόπιν Παραγγελίας

To Polylaser Trion αποτελεί μία εξαιρετικά συμπαγή συσκευή λέιζερ που συνδυάζει ερυθρό και υπέρυθρο φως. Η συσκευή αυτή είναι ιδανική για να εφαρμόσεις θεραπευτικές θεραπείες λέιζερ σε μεγάλες περιοχές.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
RJ-Laser Trion Polylaser
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Γιατί το Polylaser Trion;

Με τη συσκευή αυτή θα εξασφαλίσεις εκπληκτικές θεραπείες για τους ασθενείς σου. Με τη χρήση του θεραπευτικού αυτού λέιζερ εξασφάλισε μόνιμα και ορατά αποτελέσματα τόσο στο πρόσωπο, όσο και σε ολόκληρο το σώμα. Εξαφάνισε ουλές και σημάδια από μικροτραυματισμούς, διόρθωσε σημάδια που άφησε η ακμή σε όλο το σώμα. Διόρθωσε τις ρυτίδες και χάρισε νεανική όψη και ελαστικότητα στο σώμα, αλλά και στο πρόσωπο με μία μόνο συσκευή.

Detail Row #3 Right

Πως λειτουργεί;

Χάρη στις 12 διόδους λέιζερ της συσκευής, μπορείς να ακτινοβολήσεις πολύ σύντομα μία περιοχή περίπου 20cm2. Οι 2 διαφορετικές ακτίνες λέιζερ εξασφαλίζουν βαθιά και επιφανειακή διέγερση 600mW. H συσκευή διαθέτει διάφορα προγράμματα, καθώς και μεμονωμένες ρυθμίσεις για να καλύψεις όλες τις ανάγκες των ασθενών σου. Η συσκευή προσφέρει 7 συχνότητες Nogier και 7 συχνότητες Bahr.

Detail Row #4 Left

Τι θα παραλάβεις;

Παράλαβε τη συσκευή λέιζερ μέσα σε ένα εργονομικό βαλιτσάκι και όχι μόνο. Μέσα στο βαλιτσάκι θα βρεις ένα πολύ χρήσιμο εγχειρίδιο- οδηγό για θεραπείες στις οποίες μπορείς να εφαρμόσεις το λέιζερ. Θα βρεις επίσης 2 ζεύγη γυαλιά προστασίας ένα για εσένα και ένα για τους ασθενείς σου.

Σχετικά Προϊόντα