Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

RJ-Laser Derma Polylaser Αισθητικής

RJ-Laser Derma Polylaser Αισθητικής

Κατόπιν Παραγγελίας

To Polylaser Derma είναι μία συσκευή υψηλής τεχνολογίας, κατάλληλη για να προσφέρεις πληθώρα θεραπειών για το σώμα και το πρόσωπο των ασθενών σου. Χρησιμοποίησε την ενέργεια φωτονίων σε συνδυασμό με το υαλουρονικό οξύ και εξασφάλισε μοναδικά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
RJ-Laser Derma Polylaser
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Γιατί το Polylaser Derma;

Χάρη στον ειδικό φακό δέρματος, το υαλουρονικό οξύ απορροφάται πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από το δέρμα των ασθενών σου. Το λέιζερ διαθέτει 12 διαφορετικές διόδους και μπορεί να καλύψει μία περιοχή έως και 25 cm2  προσφέροντας εκπληκτικά αποτελέσματα. Τα αποτελέσματα που προσφέρει αυτή η συσκευή είναι παρόμοια με τη μέθοδο έγχυσης, αλλά χωρίς να νιώθουν πόνο οι ασθενείς σου ή να υπάρχει κίνδυνος παρενεργειών. Αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις ρυτίδες στο πρόσωπο, πρόλαβε τη γήρανση σε ολόκληρο το σώμα και ενίσχυσε την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα με μία μόνο συσκευή. Η χρήση υαλουρονικού οξέος θα προσφέρει άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στους ασθενείς σου.

Detail Row #3 Right

Πως λειτουργεί;

Χρησιμοποιώντας το Polylaser Derma κάνεις χρήση ερυθρού και υπέρυθρου φωτός για να πετύχεις όλα τα επίπεδα των ιστών. Η κεφαλή λειτουργεί με συνδυασμό των 655nm ερυθρού φωτός και 785nm υπέρυθρου φωτός. Οι δίοδοι του ερυθρού φωτός αποτελούνται από AlGaInP ενώ του υπέρυθρου από GaAlAs και η μίξη τους γίνεται ως 8X 785nm και 4X 655nm. Η μεταδιδόμενη ενέργεια είναι 2Joule/2,3 sec, ενώ το λέιζερ μπορεί να μεταδώσει συχνότητες Α των 10Hz. 

Detail Row #4 Left

Τι περιλαμβάνει;

Μαζί με τη συσκευή λέιζερ που παραδίδεται σε βαλιτσάκι, θα βρεις μία σπάτουλα εφαρμογής καλλυντικών, γυαλιά προστασίας για εσένα, αλλά και κάλυπτρα για τα μάτια των ασθενών σου. Επίσης, θα βρεις ένα φιαλίδιο 15ml υαλουρονικού οξέος για να εξασφαλίσεις κορυφαία αποτελέσματα, καθώς και ένα φιαλίδιο 15ml ενυδατικού ορού για μετά το τέλος της αγωγής.

Σχετικά Προϊόντα