Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

RJ-Laser Photonic 500 Laser Αισθητικής

RJ-Laser Photonic 500 Laser Αισθητικής

Κατόπιν Παραγγελίας
Tο διοδικό λέιζερ RJ Photonic 500 αποτελεί μία εξαιρετικής ποιότητας συσκευή με πολύ υψηλή απόδοση. Ο συμπαγής του σχεδιασμός θα σου προσφέρει επαναλαμβανόμενη χρήση για πολλά χρόνια.
Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Κατόπιν Παραγγελίας

Detail Row #2 Left

Τρομερά αποτελέσματα!

Εξασφάλισε εκπληκτικά αποτελέσματα στους ασθενείς σου με το πολύ ανθεκτικό Photonic 500 Laser! Με μέγιστη ισχύ 500mW/810nm και 150mW/638nm επιπλέον θα προσφέρεις τρομερής απόδοσης αποτελέσματα με μία και μόνο συσκευή. Μπορείς να χειριστείς το λέιζερ με μεγάλη άνεση και ευκολία χάρη στο πρόγραμμα ελέγχου που διαθέτει.

Detail Row #3 Right

Θέτει νέα πρότυπα!

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά διάφορα μυοσκελετικά, νευρολογικά και ορθοπεδικά προβλήματα. Ενίσχυσε αποτελεσματικά την ανάπλαση πληγών και τραυμάτων! Η μικρή, αλλά πολύ δυνατή και ανθεκτική του σύνθεση σου επιτρέπουν να ακτινοβολείς με άνεση και ευκολία μεγαλύτερες περιοχές του σώματος σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η σημειακή θεραπεία μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να χειριστείς μέρη όπως οι αρθρώσεις και τα μικρότερα σημεία ενεργοποίησης πόνου.

Detail Row #4 Left

Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων!

Απόκτησε μία μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων θεραπειών με το λέιζερ Photonic 500 και πρόσφερε στους ασθενείς σου τρομερά αποτελέσματα! Ανάτρεξε οποιαδήποτε στιγμή και χρησιμοποίησε αυτό ή αυτά που ταιριάζουν σε κάθε ασθενή σου. Με την οθόνη αφής που διαθέτει η συσκευή είναι πανεύκολη στη χρήση!

Detail Row #5 Right

Τρομερά ευπροσάρμοστο!

Η περιστρεφόμενη βάση λέιζερ που διαθέτει επιτρέπει την τοποθέτησή του σε διάφορες γωνίες, ενώ η μικρή κατασκευή και η εξαιρετική του απόδοση, κάνουν το Photonic 500 την ιδανική επιλογή. Απόκτησε και ακτινοβόλησε θεραπείες σε κάθε μέρος του σώματος με εξαιρετική ευκολία!

Σχετικά Προϊόντα