Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

RJ-Laser Photonic 500 Laser Αισθητικής

RJ-Laser Photonic 500 Laser Αισθητικής

Κατόπιν Παραγγελίας

Tο διοδικό λέιζερ RJ Photonic 500 αποτελεί μία εξαιρετικής ποιότητας συσκευή με πολύ υψηλή απόδοση. Ο συμπαγής του σχεδιασμός θα σου προσφέρει επαναλαμβανόμενη χρήση για πολλά χρόνια.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
RJ-Laser Photonic 500
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Τρομερά αποτελέσματα!

Εξασφάλισε εκπληκτικά αποτελέσματα στους ασθενείς σου με το πολύ ανθεκτικό Photonic 500 Laser! Με μέγιστη ισχύ 500mW/810nm και 150mW/638nm επιπλέον θα προσφέρεις τρομερής απόδοσης αποτελέσματα με μία και μόνο συσκευή. Μπορείς να χειριστείς το λέιζερ με μεγάλη άνεση και ευκολία χάρη στο πρόγραμμα ελέγχου που διαθέτει.

Detail Row #3 Right

Θέτει νέα πρότυπα!

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά διάφορα μυοσκελετικά, νευρολογικά και ορθοπεδικά προβλήματα. Ενίσχυσε αποτελεσματικά την ανάπλαση πληγών και τραυμάτων! Η μικρή, αλλά πολύ δυνατή και ανθεκτική του σύνθεση σου επιτρέπουν να ακτινοβολείς με άνεση και ευκολία μεγαλύτερες περιοχές του σώματος σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, η σημειακή θεραπεία μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να χειριστείς μέρη όπως οι αρθρώσεις και τα μικρότερα σημεία ενεργοποίησης πόνου.

Detail Row #4 Left

Μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων!

Απόκτησε μία μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων θεραπειών με το λέιζερ Photonic 500 και πρόσφερε στους ασθενείς σου τρομερά αποτελέσματα! Ανάτρεξε οποιαδήποτε στιγμή και χρησιμοποίησε αυτό ή αυτά που ταιριάζουν σε κάθε ασθενή σου. Με την οθόνη αφής που διαθέτει η συσκευή είναι πανεύκολη στη χρήση!

Detail Row #5 Right

Τρομερά ευπροσάρμοστο!

Η περιστρεφόμενη βάση λέιζερ που διαθέτει επιτρέπει την τοποθέτησή του σε διάφορες γωνίες, ενώ η μικρή κατασκευή και η εξαιρετική του απόδοση, κάνουν το Photonic 500 την ιδανική επιλογή. Απόκτησε και ακτινοβόλησε θεραπείες σε κάθε μέρος του σώματος με εξαιρετική ευκολία!

Σχετικά Προϊόντα