Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

RJ-Laser Olympic 500 Laser Αισθητικής

RJ-Laser Olympic 500 Laser Αισθητικής

Κατόπιν Παραγγελίας

H συσκευή Physiolaser είναι ένα ειδικό λζερ για φωτοδιαμόρφωση. Είναι πολύ υψηλής κατασκευής και σου επιτρέπει να προσφέρεις μεγάλη μια πληθώρα θεραπειών στους ασθενείς σου.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
RJ-Laser Olympic 500
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Κορυφαίας τεχνολογίας!

Απόκτησε το αξεπέραστο μηχάνημα λέιζερ παγκοσμίως σε λειτουργίες και δυνατότητες. Με ισχύ έως 500 mW και ελάχιστη 90W σου παρέχει ένα τεράστιο εύρος επιλογών για να εφαρμόσεις μια πληθώρα θεραπειών. 

Detail Row #3 Right

Πολλαπλές θεραπείες!

Με σύμμαχο σου το Psysiolaser μπορείς  να παρέχεις διάφορες θεραπείες στους ασθενείς σου. Πιο συγκεκριμένα, με τη συσκευή θα μπορέσεις να εφαρμόσεις θεραπείες βελονισμού με λέιζερ στην ακουστική περιοχή. Σου επιτρέπει τη βαθύτερη διείσδυση μέσω των υπέρυθρων ανιχνευτών τόσο στην περιοχή του αυτιού, όσο και στην περιοχή του γονάτου.

Detail Row #4 Left

Εφάρμοσέ το σήμερα!

Με τους υπερ-παλμικούς ανιχνευτές που διαθέτει η συσκευή μπορείς να καλύψεις ένα μεγάλο φάσμα θεραπειών. Η συσκευή υποστηρίζει ειδικά προγράμματα θεραπείας για φυσιοθεραπεία, αθλητική ιατρική, ορθοπεδική και κτηνιατρική. Τα προγράμματα θεραπείας RJ αποτελούνται από έναν καθορισμένο συνδυασμό βιοσυχνοτήτων που διευκολύνουν ακόμα περισσότερο την εφαρμογή των θεραπειών σου.

Detail Row #5 Right

Γίνεται ανέπαφο!

Το Physiolaser σου παρέχει τη δυνατότητα να εφαρμόσεις θεραπείες χωρίς επαφή. Το εξάρτημα- δορυφόρος έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να το συνδέεις με τη συσκευή. Επομένως, μπορείς να εφαρμόσεις διάφορες θεραπείες χωρίς επαφή με το δέρμα και η εκτροπή της ακτίνας γίνεται μέσω του ειδικού συστήματος καθρέφτη.

Σχετικά Προϊόντα