Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Lojer Capre FX5 Ηλεκτρικό Κρεβάτι

Lojer Capre FX5 Ηλεκτρικό Κρεβάτι

Κατόπιν Παραγγελίας

To κρεβάτι Lojer Capre FX5 είναι ένα εξαιρετικό κρεβάτι θεραπείας. Ο καινοτόμος σχεδιασμός και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του υπερβαίνουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών επαγγελματιών υγείας. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα για να διαλέξεις ποιό ταιριάζει με το χώρο σου.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Lojer Capre FX5
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Είναι ευέλικτο!

Διευκόλυνε και βελτίωσε αισθητά την ποιότητα της εργασίας σου χάρη στις ευέλικτες ρυθμίσεις που διαθέτει, όπως τα πλευρικά πτυσσόμενα μπράτσα. Χρησιμοποίησε το κρεβάτι σε θέση καρέκλας. Οι πολλαπλές ρυθμίσεις ύψους θα βοηθούν τους ασθενείς σου να κατεβαίνουν εύκολα και με ασφάλεια  από το τραπέζι. Εξασφαλίζοντας την μεγαλύτερη δυνατή άνεση και ευελιξία τόσο σε εσένα και  όσο και στους ασθενείς σου.

Detail Row #3 Right

Είναι κομψό!

Πρόσφερε την απόλυτα ιδανική στήριξη στους ασθενείς σου, χάρη στον ανατομικό σχεδιασμό του κρεβατιού. Ο διακριτικός του σχεδιασμός κάνει Lojer Capre FX5 να  καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, χάρη στους δύο πυλώνες μέσω των οποίων μπορεί να ανυψωθεί ευθεία. Έτσι αν ο χώρος σου δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλος ή διαθέτεις ήδη πολύ εξοπλισμό, το κρεβάτι FX5  θα χωρέσει πολύ εύκολα. Παράλληλα, ο κομψός σχεδιασμός του κάνει το Lojer Capre FX5 ένα  μίνιμαλ στοιχείο εσωτερικής διακόσμησης.

Detail Row #4 Left

Ποικιλία χρωμάτων!

Βρες το χρώμα και στο υλικό του κρεβατιού που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο εργασίας σου. Προσάρμοσε με στυλ και χρώματα που ταιριάζουν στην αισθητική σου το περιβάλλον εργασίας σου με σύμμαχο σου τη Lojer. Όλα τα κρεβάτια εργασίας της σειράς Lojer Capre διαθέτουν μια μεγάλη γκάμα σε χρώματα και διάφορα υλικά και υφάσματα υψηλής ποιότητας. Έτσι μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει και ταιριάζει με το χώρο σου. Διατηρείται πολύ εύκολα καθαρό.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Αριθμός Τμημάτων
5
Ασφαλές Φορτίο Εργασίας
250
Διαστάσεις
202 x 75 x 78 έως 88 cm
Δυνατότητα Μετατροπής του Προσκέφαλου
Κίνηση Τμήματος Ποδιών
-12° έως 70°
Μέγιστο Ύψος
88cm
Ρυθμιζόμενο Τμήμα Πλάτης
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τμήμα Ποδιών
Τροχήλατη Μεταφορά
Τρύπα στο Προσκέφαλο
Υδραυλική Κλίση
Έτη Εγγύησης
  • 2 Έτη για τον Μηχανισμό
  • 10 Έτη για τον Σκελετό

Γενικά Χαρακτηριστικά

Type
stationary