Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Lojer Κρεβάτι Bobath

Lojer Κρεβάτι Bobath

Κατόπιν Παραγγελίας

To κρεβάτι θεραπείας Bobath έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για νευρολογικές θεραπείες και για εφαρμογή της θεραπείας Bobath. O εξαιρετικά ανθεκτικός σχεδιασμός του κρεβατιού σου επιτρέπει να μπορείς να είσαι στο κρεβάτι θεραπείας ταυτόχρονα με τον ασθενή σου που βρίσκεται υπο-θεραπεία για πλήρη έλεγχο κατά τη διάρκεια της θεραπείας του.

 

Ποιότητα Lojer!

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Bobath
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Τι είναι η προσέγγιση Bobath;

H μέθοδος Bobath βασίζεται στην ικανότητα του εγκεφάλου να προσαρμοστεί στις αλλαγές, να αναδιοργανωθεί και να ανακάμψει μετά από νευρολογική βλάβη. Η προσέγγιση Bobath βασίζεται σε μια σειρά από αρχές που περιλαμβάνουν: ενθάρρυνση φυσιολογικών κινήσεων και εστίαση στην ποιότητα της κίνησης. Το κρεβάτι Bobath της Lojer αποτελεί το ιδανικό κρεβάτι εργασίας για να εφαρμόσεις αυτή την μέθοδο, παρέχοντας τις υπηρεσίες με ασφάλεια και αξιοπιστία στους ασθενείς σου.

Detail Row #3 Right

Εκπληκτική κατασκευή!

Εξασφάλισε άνεση και ευελιξία ακόμα και σε πολύ δύσκολα περιστατικά με το κρεβάτι Bobobath. Η σταθερότητα του, η εκπληκτική κατασκευή του και η στιβαρότητα του θα σου προσφέρον όλα όσα χρειάζεσαι για να διαχειριστείς και να φροντίσεις αποτελεσματικά οποιοδήποτε περιστατικό. 

Detail Row #4 Left

Προσαρμόζεται εύκολα!!

Εξασφάλισε την άνεση και την ασφάλεια που θες να αισθάνονται οι ασθενείς σου κατα τη διάρκεια της θεραπείας τους. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του κρεβατιού, τις πολλαπλές ρυθμίσεις ύψους και τη ρυθμιζόμενη επέκταση  η ποιότητα της εργασίας σου θα βελτιωθεί σημαντικά.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Αριθμός Τμημάτων
2
Ασφαλές Φορτίο Εργασίας
400
Διαστάσεις
200 x 120 cm
Ηλεκτρική Κλίση
Κλίση Τμήματος Πλάτης
0° έως 73°
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
400kg
Ρυθμιζόμενο Τμήμα Πλάτης
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τροχήλατη Μεταφορά
Υδραυλική Κλίση
Έτη Εγγύησης
  • 2 Έτη για τον Μηχανισμό