Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Plinth 40 Κρεβάτι Bobath

Plinth 40 Κρεβάτι Bobath

Κατόπιν Παραγγελίας

To κρεβάτι θεραπείας Bobath έχει σχεδιαστεί κατά κύριο λόγο για νευρολογικές θεραπείες και για εφαρμογή της θεραπείας Bobath. O εξαιρετικά ανθεκτικός σχεδιασμός του κρεβατιού σου επιτρέπει να εφαρμόσεις τις τεχνικές θεραπείες σου με ασφάλεια και σταθερότητα.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Plinth 40
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Τι είναι η προσέγγιση Bobath;

H μέθοδος Bobath στηρίζεται κατά κύριο λόγο στην ικανότητα του εγκεφάλου να προσαρμοστεί στις αλλαγές, να αναδιοργανωθεί και να ανακάμψει μετά από νευρολογική βλάβη. Η προσέγγιση Bobath βασίζεται σε μια σειρά από αρχές που περιλαμβάνουν: ενθάρρυνση φυσιολογικών κινήσεων και εστίαση στην ποιότητα της κίνησης .Το κρεβάτι Bobath της Plith αποτελεί ένα ιδανικό κρεβάτι εργασίας για να εφαρμόσεις αυτή την μέθοδο, παρέχοντας τις υπηρεσίες με ασφάλεια και αξιοπιστία στους ασθενείς σου.

Detail Row #3 Right

Εκ του Λονδίνου!

Το κρεβάτι Bobath 40 της Plinth σχεδιάστηκε σε συνεργασία με το κορυφαίο και διεθνώς αναγνωρισμένο κέντρο Bobath στο Λονδίνο. Εξασφάλισε ένα ευρέως αναγνωρισμένο και εκπληκτικό κρεβάτι θεραπείας. Το κρεβάτι Bobath της Plinth αποτελεί μία τρομερά αξιόπιστη και ασφαλή λύση για τον εργασιακό σου χώρο.

Detail Row #4 Left

Ποικιλία Χρωμάτων!

Επίλεξε το κρεβάτι στο χρώμα που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο εργασίας σου. Προσάρμοσε με στυλ και χρώματα που ταιριάζουν στην αισθητική σου το περιβάλλον εργασίας σου με σύμμαχο σου Plinth. Το κρεβάτι εργασίας κρεβάτι 503 διατίθεται διάφορα χρώματα. Έτσι μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει και ταιριάζει με το χώρο σου. Διατηρείται πολύ εύκολα καθαρό.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Αριθμός Τμημάτων
2
Διαστάσεις
189 x 102 x 42 cm
Ηλεκτρική Κλίση
Κλίση Τμήματος Πλάτης
85°
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
320kg
Μέγιστο Ύψος
91cm
Ρυθμιζόμενο Τμήμα Πλάτης
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τροχήλατη Μεταφορά
Τρύπα στο Προσκέφαλο
Υδραυλική Κλίση
Έτη Εγγύησης
  • 5