Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Plinth 501 Κρεβάτι Tilt

Plinth 501 Κρεβάτι Tilt

Κατόπιν Παραγγελίας

To κρεβάτι κλίσης Tilt table της Plinth είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορείς να το χρησιμοποήσεις για θεραπείες αποκατάστασης που απαιτούν κλίση. Είναι κατάλληλο και για πιο απλές εξέτασεις. 

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Plinth 501
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Είναι λειτουργικό!

Απόκτησε τον πλήρη έλεγχο της κλίση και παράλληλα πολλαπλές λειτουργίες προσαρμογής. Ρύθμισε με μεγάλη ευκολία το κρεβάτι αυτό. Με το χειριστήριο χειρός που διαθέτει σου επιτρέπει να φροντίζεις τους ασθενείς σου, αλλά και να ρυθμίζεις παράλληλα την κλίση του κρεβατιού. Με αυτόν τρόπο εξασφαλίζεις την απόλυτη ποιότητα και ασφάλεια των ασθενών σου. Παράλληλα προσαρμόζεις με ακρίβεια το κρεβάτι όπως σε εξυπηρετεί για να εφαρμόσεις τις τεχνικές θεραπείας σου όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται.

Detail Row #3 Right

Εξαιρετική επιλογή!

Απόκτησε το πιο κατάλληλο κρεβάτι για να εξετάσεις ασθενείς με νευροκινητικές διαταραχές. Η ανθεκτική και στιβαρή του κατασκευή σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι με ασφάλεια όλα τα περιστατικά σου. Εξασφάλισε μία εξαιρετική επιφάνεια εργασίας τόσο για εσένα, όσο και για τους ασθενείς σου.

Detail Row #4 Left

Βγαίνει σε πολλά χρώματα!

Βρες το κρεβάτι στο χρώμα που ταιριάζει ιδανικά στο χώρο εργασίας σου. Προσάρμοσε με στυλ και χρώματα που ταιριάζουν στην αισθητική σου το περιβάλλον εργασίας σου με σύμμαχο σου Plinth. Το κρεβάτι εργασίας κρεβάτι Τilt table 501 διατίθεται διάφορα χρώματα. Έτσι μπορείς να διαλέξεις αυτό που σου αρέσει και ταιριάζει με το χώρο σου. Διατηρείται πολύ εύκολα καθαρό.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Κρεβάτια & Καρέκλες Θεραπείας

Ανατομικός Σχεδιασμός
Αριθμός Τμημάτων
1
Ασφαλές Φορτίο Εργασίας
160
Διαστάσεις
185 x 58 x 52cm
Ηλεκτρική Κλίση
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος
160kg
Μέγιστο Ύψος
97cm
Σύστημα Σταθεροποίησης
Τροχήλατη Μεταφορά
Υδραυλική Κλίση
Έτη Εγγύησης
  • 5