Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Fisioline Lumix Epil Med Συσκευή Αποτρίχωσης

Fisioline Lumix Epil Med Συσκευή Αποτρίχωσης

Κατόπιν Παραγγελίας

Η συσκευή Lumix Epil Med είναι συσκευή διοδικού λέιζερ υψηλής ταχύτητας. Απόκτησε τη συσκευή που είναι συνώνυμο της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας και χάρισε εκπληκτικά αποτελέσματα. Είναι η ιδανική συσκευή για μόνιμη αποτρίχωση, αλλά και για πολλές άλλες θεραπείες.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Fisioline Lumix Epil Med
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πως λειτουργεί;

Τώρα μπορείς να πετύχεις εύκολα και αποτελεσματικά τη μόνιμη απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας των ασθενών σου. H συσκευή λειτουργεί με βάση την αρχή της διαχείρισης ενέργειας με μορφή ακτίνων λέιζερ σε μήκος κύματος 808nm. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή και για θεραπεία σκοτεινότερων φωτοτύπων.

Detail Row #3 Right

Τι θεραπείες μπορείς να προσφέρεις;

Πέρα από μόνιμη και ριζική αποτρίχωση σε όλο το σώμα μπορείς να προσφέρεις και άλλες θεραπείες με το Lumix® Epil Med. Αναζωογόνησε και ανανέωσε την όψη του δέρματος αποτελεσματικά. Η συσκευή σου παρέχει τη μοναδική ικανότητα να θεραπεύσεις τα σημάδια γήρανσης στο πρόσωπο, στο ντεκολτέ και στα χέρια των ασθενών σου.

Χρησιμοποίησε λέιζερ και διέγειρε την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, για να βελτιώσεις το συνολικό τόνο και την υφή του δέρματος, καθώς και να μειώσεις αποτελεσματικά τις ρυτίδες. Παράλληλα, χρησιμοποίησε τη συσκευή και για αγγειακές θεραπείες. Με τη χρήση λέιζερ προσδιορίζεις τις πληγείσες περιοχές καθώς το φως απορροφάται από την αιμοσφαιρίνη. Έτσι θα προκληθεί αύξηση της θερμοκρασίας του αιμοφόρου αγγείου που καθορίζει την τριχοειδή θρόμβωση και θα αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά.

Detail Row #4 Left

Lumix® Epil Med & Ακμή!

Αντιμετώπισε αποτελεσματικά την ακμή που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς σου με σύμμαχο σου το Lumix® Epil Med! Χρησιμοποίησε θεραπεία λέιζερ για να μειώσεις τη φλεγμονώδη διαδικασία και να διορθώσεις τα σημάδια της ακμής. Διέγειρε με το λέιζερ την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα και τους ινοβλάστες. Ο συνδυασμός αυτός επιτίθεται αποτελεσματικά στις ουλές και τα σημάδια που μπορεί να έχουν οι ασθενείς σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη συσκευή και για θεραπείες που θα οδηγήσουν στη μείωση της παραγωγή σμήγματος, καθώς η χρήση λέιζερ θα  αναστείλει τη λειτουργία των σμηγματογόνων αδένων.

Detail Row #5 Right

Κατά την εφαρμογή!

Επίλεξε μέσα από ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων ποια είναι η κατάλληλη για τον κάθε ασθενή σου. Με τη λειτουργία Single Pulse μπορείς να στοχεύσεις με ακρίβεια τις μικρές ζώνες θεραπείας. Επίλέγοντας τη λειτουργία Multi Pulse μπορείς να προσφέρεις θεραπεία με ακόμη πιο δυναμικό και ταχύ τρόπο. Χάρη στη λειτουργία αυτή εξασφαλίζεις ταχύτερη μέθοδο. Όλοι οι χρόνοι θεραπείας πραγματοποιούνται σε πολύ μικρότερο διάστημα. Έτσι, μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και μεγαλύτερες περιοχές του σώματος σε εξαιρετικά σύντομη χρονική περίοδο.

Σχετικά Προϊόντα