Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Fisioline Lumix Epil Beauty Συσκευή Αποτρίχωσης

Fisioline Lumix Epil Beauty Συσκευή Αποτρίχωσης

Κατόπιν Παραγγελίας

Το Lumix® Epil Beauty είναι μία συσκευή διοδικού λέιζερ υψηλής κατασκευής ιδανική για την οριστική απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Χρησιμποποίησε την τεχνολογία λέιζερ και χάρισε εκπληκτικά αποτελέσματα στους πελάτες σου.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Fisioline Lumix Epil Beauty
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πως λειτουργεί;

Χρησιμοποίησε τη συσκευή και δημιούργησε μια ακτίνα λέιζερ με συγκεκριμένο μήκος κύματος 808nm. H ακτίνα αυτή διεισδύει στο δέρμα και απορροφάται από τα θυλάκια της τρίχας. Αυξάνοντας επακόλουθα τη θερμοκρασία προκαλείται η μόνιμη καταστροφή των βλαστικών κυττάρων των θυλακίων των τριχών. Τα αποτελέσματα της μόνιμης αποτρίχωσης βασίζονται στην αρχή της επιλεκτικής φωτοθερμόλυσης.

Detail Row #3 Right

Διπλό σύστημα ψύξης!

Απόκτησε τη συσκευή που διαθέτει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψύξης. Εξασφάλισε ασφάλεια από εγκαύματα και άνεση στους ασθενείς σου. Η ενεργός ψύξη του δέρματος μέσω των κυττάρων προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στο σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας που διαθέτει η συσκευή λέιζερ. 

Detail Row #4 Left

Μέγιστες δυνατότητες, ελάχιστος χρόνος!

Επίλεξε μέσα από ένα εύρος συχνοτήτων ποια είναι η ιδανική για τον κάθε ασθενή σου. Με τη λειτουργία Single Pulse μπορείς να στοχεύσεις με ακρίβεια τις μικρές ζώνες θεραπείας. Με τη χρήση Multi Pulse μπορείς να προσφέρεις θεραπεία με ακόμη πιο δυναμικό και ταχύ τρόπο. Χάρη στη λειτουργία αυτή εξασφαλίζεις μια ταχύτερη μέθοδο. Όλοι οι χρόνοι θεραπείας μειώνονται στο ήμισυ. Έτσι, μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και μεγαλύτερες περιοχές του σώματος σε εξαιρετικά σύντομη χρονική περίοδο.

Σχετικά Προϊόντα