Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Fisioline Lumix Epil Beauty Power Plus Συσκευή Αποτρίχωσης

Fisioline Lumix Epil Beauty Power Plus Συσκευή Αποτρίχωσης

Κατόπιν Παραγγελίας

Η συσκευή Epil Beauty Power Plus είναι ένα νέο διοδικό λέιζερ υψηλής ισχύος, ειδικά σχεδιασμένο για αποτρίχωση. Χρησιμοποίησε τη συσκευή και πρόσφερε απάλλαξε τους πελάτες σου μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Fisioline Lumix Epil Beauty Power Plus
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Πως λειτουργεί;

Χρησιμοποίησε τη συσκευή και δημιούργησε μία ακτίνα λέιζερ με συγκεκριμένο μήκος κύματος 808nm. H ακτίνα αυτή διεισδύει στο δέρμα και απορροφάται από τα θυλάκια της τρίχας. Αύξησε τη θερμοκρασία επακόλουθα και προκάλεσε τη μόνιμη καταστροφή των θυλάκιων της τρίχας.

Detail Row #3 Right

Πολλαπλές επιλογές!

Επίλεξε την ιδανική συχνότητα για τον κάθε ασθενή σου. Με τη λειτουργία Single Pulse μπορείς να στοχεύσεις με ακρίβεια τις μικρές ζώνες θεραπείας, ενώ η θεραπεία Modulated Pulse θα σου εξασφαλίσει θεραπεία με ακόμη πιο δυναμικό και ταχύ τρόπο. Χάρη στο πλάτος του σημείου εφαρμογής λέιζερ ίσο με 3 cm2 και στη διαμόρφωση των παλμών, όλοι οι χρόνοι θεραπείας μειώνονται στο ήμισυ. Με αυτό τον τρόπο, μπορείς να αντιμετωπίσεις ακόμα και μεγαλύτερες περιοχές του σώματος σε εξαιρετικά σύντομη χρονική περίοδο.

Detail Row #4 Left

Απίστευτα αποτελέσματα!

Απομάκρυνε αποτελεσματικά την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα των ασθενών σου εύκολα και άμεσα. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο χάρη στην αρχή της φωτοθερμόλυσης. Το Lumix Epil Beauty Power Plus θα σου προσφέρει μεγάλη ευελιξία και ευκολία στη χρήση. Εξασφάλισε ομοιογενή και ομοιόμορφη θεραπεία σε όλα τα μέρη τους σώματος. 

Σχετικά Προϊόντα