Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Fisioline Lumix Epil Beauty Dual Συσκευή Αποτρίχωσης

Fisioline Lumix Epil Beauty Dual Συσκευή Αποτρίχωσης

Κατόπιν Παραγγελίας

Το Lumix® Epil Beauty Dual αποτελεί ένα καινοτόμο διοδικό λέιζερ ιδανικό για να προσφέρεις αποτελεσματικές λύσεις μόνιμης αποτρίχωσης στους ασθενείς σου. Αποτελεί μία συσκευή εξαιρετικής τεχνολογίας που θα την χρησιμοποιείς επαναλαμβανόμενα χωρίς επιβάρυνση στην ποιότητα των θεραπειών.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
Fisioline Lumix Epil Beauty Dual
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Γιατί το Lumix® Epil Beauty Dual;

Το εξαιρετικής τεχνολογίας αυτό λέιζερ σου παρέχει συνδυασμένη δράση 2 ακτίνων για εκπληκτικά αποτελέσματα. Οι ακτίνες του λέιζερ διεισδύουν μέσα στους πυριτιδικούς θύλακες τις τρίχας όπου λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας προκαλείται η μόνιμη καταστροφή των βλαστικών κυττάρων των τριχοθυλακίων. Έτσι, εξασφαλίζεις μόνιμα αποτελέσματα αποτρίχωσης για τους ασθενείς σου.

Detail Row #3 Right

Ο τέλειος συνδυασμός!

Εξασφάλισε ακόμα πιο ασφαλή και αποτελεσματική αποτρίχωση με τη συσκευή αυτή! Πέρα από τη διπλή ακτίνα λέιζερ που διαθέτει, η συσκευή προσφέρει ένα ολοκληρωμένο σύστημα διπλής ψύξης. Το πρώτο σύστημα ψύξης του δέρματος φτάνει σε θερμοκρασίας έως και -10°. Η ψύξη αυτή θα προσφέρει μέγιστη ασφάλεια από εγκαύματα, αλλά και θα μειώσει σημαντικά το κάψιμο που αισθάνονται οι ασθενείς σου κατά τη συνεδρία. Από την άλλη, το δεύτερο σύστημα ψύξης θα εμποδίσει την υπερθέρμανση της συσκευής και της πηγής λέιζερ για να μπορείς να την χρησιμοποιείς αδιάκοπα με απόλυτη ασφάλεια.

Detail Row #4 Left

Η απόλυτη εργονομία!

Μαζί με τη συσκευή θα βρεις και μία εργονομική χειρολαβή με ισχύ 1700W. Η χειρολαβή αυτή είναι ειδικά σχεδιασμένη από τη Fisioline και για να σου εξασφαλίσει εξαιρετικά γρήγορη και αποτελεσματική επεξεργασία. Θα ενισχύσει την άνεση και την ευελιξία που αισθάνεσαι κατά τη διάρκεια των συνεδριών, ιδιαίτερα όταν διαχειρίζεσαι μεγάλες περιοχές.

Σχετικά Προϊόντα