Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline Νευρολογικό Σφυράκι Taylor

Baseline Νευρολογικό Σφυράκι Taylor

Εξαντλήθηκε

Το σφυράκι εξέτασης Taylor είναι ιδανικό για να εξετάσεις τα αντανακλαστικά του ασθενή σου. Είναι πολύ ανθεκτικό σφυράκι σε παραδοσιακό στυλ που μπορείς να το διατηρήσεις σαν καινούργιο ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις. Διατίθεται σε πολλά χρώματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στην αισθητική σου.

3,90 
850.610.005
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Πώς χρησιμοποιείται;

Έλεγξε με ακρίβεια τα αντανακλαστικά του γονάτου του ασθενούς σου με σύμμαχο το σφυράκι Taylor. Τοποθέτησε τον ασθενή σε καθιστή θέση, με τέτοιο τρόπο ώστε τα πόδια του να εξέχουν από την άκρη της ιατρικής καρέκλα ή κρεβατιού. Στη συνέχεια, χτύπησε τον επιγονατιδικό τένοντα. Εντόπισε έτσι αν υπάρχει αντανακλαστική συστολή του μυός.

Detail Row #3 Right

Άμεσες απαντήσεις!

Χρησιμοποίησε το σφυράκι Taylor και διαπίστωσε άμεσα και γρήγορα αν υπάρχει πρόβλημα με τα αντανακλαστικά του ασθενούς σου. Θα εντοπίσεις οποιοδήποτε ζήτημα την ώρα της εξέτασης γρήγορα και αποτελεσματικά.

Detail Row #4 Left

Μικρό, αλλά ανθεκτικό!

Ο μίνιμαλ, αλλά πολύ υψηλής ποιότητας σχεδιασμός του, σου επιτρέπει να το μεταφέρεις πολύ εύκολα. Μπορείς να το τοποθετείς εύκολα στην τσάντα σου και να το παίρνεις μαζί σου σε κατ' οίκoν επισκέψεις. Χάρη στην ισχυρή του κατασκευή το σφυράκι έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Διατίθεται σε: Κόκκινο - Κίτρινο - Πράσινο - Μπλε - Μαύρο