Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Baseline Νευρολογικό Σφυράκι Babinski

Baseline Νευρολογικό Σφυράκι Babinski

Άμεση παραλαβή
Το νευρολογικό σφυράκι Babinski είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για να εξετάσεις τα αντανακλαστικά του ασθενή σου. Eίναι ιδανικό για κλινική εξέταση του νευρικού συστήματος. Eίναι πολύ ανθεκτικό και θα διατηρηθεί σαν καινούριο ακόμα μετά από πολλές χρήσεις.
15,80 
850.610.007
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Ο σύμμαχος σου στη διάγνωση!

Εντόπισε άμεσα και με ακρίβεια την ύπαρξη τυχόν αδυναμίας στα αντανακλαστικά του ασθενούς την ώρα της εξέτασης. Διαθέτει ρυθμιζόμενη κεφαλή που μπορεί να κινηθεί σε 2 κατευθύνσεις. Xρησιμοποίησε το αιχμηρό μέρος ως ένος είδους αναισθησιόμετρο. Έλεγξε έτσι με ακρίβεια και αξιοπιστία αν ο ασθενής σου αντιμετωπίζει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα με τα αντανακλαστικά του.

Detail Row #3 Right

Ιδανικο για την εξέταση Babinski!

Αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές νευρολογικές εξετάσεις . Βασίζεται στο πως αντιδρά το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού, όταν το πέλμα δέχεται ένα ερέθισμα. Χρησιμοποίησε το σφυράκι Babinski και εντόπισε πιθανά προβλήματα στα αντανακλαστικά του ασθενή σου. 

Σχετικά Προϊόντα