Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline Νευρολογικό Σφυράκι Buck

Baseline Νευρολογικό Σφυράκι Buck

Εξαντλήθηκε

Το νευρολογικό σφυράκι Buck είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για να εξετάσεις τα αντανακλαστικά του ασθενή σου. Πολύ υψηλής κατασκευής σφυράκι με μεγάλη ανθεκτικότητα. Θα παραμείνει σαν καινούργιο, ακόμα και μετά από πολλές χρήσεις.

6,40 
850.610.006
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Πως χρησιμοποιείται;

Έλεγξε με ακρίβεια τα αντανακλαστικά του αστραγάλου του ασθενούς σου με το νευρολογικό σφυράκι Buck στο πλευρό σου. Περίστρεψε ελαφρώς εξωτερικά το γοφό, σκουντώντας απαλά το πόδι.  Στη συνέχεια χτύπησε με το σφυράκι εξέτασης τον αχίλλειο τένοντα. Διαπίστωσε αν υπάρχει αντανακλαστική συστολή του μυός του γαστροκνημίου.

Detail Row #3 Right

Άμεση διάγνωση!

Εντόπισε άμεσα και με ακρίβεια την ύπαρξη προβλήματος στα αντανακλαστικά του ασθενούς την ώρα της εξέτασης. Η μία πλευρά του οργάνου έχει νευρολογική κεφαλή σφυριού και το βουρτσάκι στο άλλο άκρο σκοπό έχει την αξιολόγηση της δερμικής αίσθησης.  Χρησιμοποίησε το σφυράκι Buck για να ελέγξεις με ακρίβεια και αξιοπιστία αν ο ασθενής σου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με τα αντανακλαστικά του.

Detail Row #4 Left

Πάντα δίπλα σου!

Μπορείς να το τοποθετείς εύκολα στην τσάντα σου και να το παίρνεις μαζί σου σε κατ' οίκoν επισκέψεις. Ο λεπτεπίλεπτος, αλλά πολύ ανθεκτικής ποιότητας σχεδιασμός του, σου επιτρέπει να το μεταφέρεις πολύ ευκολά. Χάρη στην ισχυρή του κατασκευή το σφυράκι έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Ασημί