Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Amila Loop Band Λάστιχο Αντίστασης Πολύ Σκληρό

Amila Loop Band Λάστιχο Αντίστασης Πολύ Σκληρό

Άμεση παραλαβή
Το λάστιχο γυμναστικής Amila είναι πολύ ανθεκτικό και υψηλής κατασκευής. Είναι ιδανικό για προσωπική όσο και  για επαγγελματική χρήση. Διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.
32,50 
850.730.081
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Γιατί ασκήσεις με λάστιχο;

Πρόσθεσε ποικιλία στις προπονήσεις σου, απλά εντάσσοντας ασκήσεις με λάστιχο. Γύμνασε αποτελεσματικά όλο σου το σώμα ή δώσε έμφαση σε μία συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα. Ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να κάνεις τις ασκήσεις σου πιο απαιτητικές ή πιο χαλαρές. Εξασφάλισε γραμμικότητα και ανθεκτικότητα στην κίνηση με σύμμαχο σου την Amila

Detail Row #3 Right

To δικό σου γυμναστήριο!

Μετάτρεψε οποιοδήποτε χώρο σε γυμναστήριο εύκολα! Μην χάνεις την προπόνηση σου όπου και αν βρίσκεσαι. Το λάστιχο της Amila καταλαμβάνει πολύ λίγο χώρο, για να μπορείς να το μεταφέρεις και να το αποθηκεύεις εύκολα.

Detail Row #4 Left

Ποιο λάστιχο να διαλέξω;

Επίλεξε ποιο λάστιχο ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου! Για να κάνεις ττη σωστή επιλογή όσο αφορά το λάστιχο που θα σε συντροφεύσει στις ασκήσεις έχουμε ετοιμάσει ένα οδηγό επιλογής για εσένα. Ανακάλυψε τον εδώ!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Κόκκινο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λάστιχα Γυμναστικής

Επίπεδο Δυσκολίας
Πολύ Σκληρό
Πάχος Λαστίχου
4,5mm
Υλικό Κατασκευής
  • Φυσικό Latex