Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

TUR Lipolys Κρουστικά Κύματα

TUR Lipolys Κρουστικά Κύματα

Κατόπιν Παραγγελίας

H συσκευή κρουστικών κυμάτων αποτελεί την ιδανικη λύση για αναίμακτη λιποδιάλυση και λιπόλυση. Απόκτησε την τελευταία λέξη της γερμανικής τεχνολογίας και πρόσφερε στους ασθενείς σου μοναδικά αποτελέσματα.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
TUR Lipolys
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Θεραπείες και κρουστικά κύματα!

Δώσε λύση αποτελεσματικά με μία και μόνο συσκευή σε πολλά προβλήματα των ασθενών σου. Πέρα από την αναίμακτη λιποδιάλυση, αντιμετώπισε τις λευκές και κόκκινες ραγάδες και το τοπικό πάχος. Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα, αναδόμησε τη φυσική ελαστικότητα και σύσφιξε το δέρμα τους. Εξασφάλισε τις καλύτερες θεραπείες για τους ασθενείς σου και απογείωσε την ποιότητα της εργασίας σου. 

Detail Row #3 Right

Πως λειτουργεί;

Εκμεταλλεύσου τους ακουστικούς παλμούς κρουστικών κυμάτων που παράγει η επιφάνεια του δέρματος. Ο τρόπος δράσης των συσκευών κρούσης είναι πολύ απλός και αποτελεσματικός. Μετάφερε ωστικά κύματα μεγάλης έντασης στον ιστό σε μεγάλο βαθμό για να επιταχύνεις τη διαδικασία μεταβολικού μηχανισμού. Ενεργοποίησε τους μηχανοϋποδοχείς που απελευθερώνουν τους αυξητικούς παράγοντες που ενισχύουν τη λεμφική κυκλοφορία. 

Detail Row #4 Left

 

Οι μηχανοϋποδοχείς κάνουν τις κυτταρικές μεμβράνες πιο διαπερατές και αναδομούν το κολλαγόνο. Στη συνέχεια τα κύτταρα αποσυσσωματώνονται και χαλαρώνουν τα άκαμπτα χωρίσματα που τα συγκρατούν. Το λίπος των ασθενών σου υγροποιείται και περνά στη λεμφική κυκλοφορία. Έπειτα αποβάλλεται με φυσικούς μεταβολικούς μηχανισμούς. Η περαιτέρω ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας οδηγεί στη μέγιστη απώλεια των πλεοναζόντων υγρών και καταλοίπων.

Detail Row #5 Right

Η πιο σύγχρονη τεχνική!

Απόκτησε την πιο υψηλή τεχνολογία αναίμακτης λιποαναρρόφησης και χάρισε στους ασθενείς σου το σώμα που ονειρεύονται! Το εξαιρετικό αυτό μηχάνημα γερμανικής τεχνολογίας βασίζεται στο συνδυασμό κρουστικών κυμάτων για αποδόμηση των λιποκυττάρων, εστιασμένης υποθερμίας για περαιτέρω υγροποίηση του λίπους. Τέλος, εφάρμοσε και πάλι κρουστικά κύματα για ενίσχυση της λεμφικής απόσυμφόρησης. 

Σχετικά Προϊόντα