Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

TUR KimaturGo Κρουστικά Κύματα

TUR KimaturGo Κρουστικά Κύματα

Κατόπιν Παραγγελίας

Η συσκευή Kimatur σου παρέχει θεραπείες τελευταίας τεχνολογίας με τη χρήση κρουστικών κυμάτων. Απόκτησε ένα εξαιρετικά ελεγχόμενο και ισχυρό μηχάνημα γερμανικής τεχνολογίας και εξασφάλισε τρομερά αποτελεσματικές θεραπείες για τους ασθενείς σου.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
TUR KimaturGo
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

Γιατί θεραπεία με κρουστικά κύματα;

Εξασφάλισε θεραπευτικά αποτελέσματα, που προέρχονται από τη διαδοχική, πολυεπίπεδη αλληλεπίδραση της παραγόμενης πίεσης με τον ανθρώπινο ιστό. Η τεχνολογία RSWT που διαθέτει η συσκευή δρα αποτελεσματικά και σε ενδοκυτταρικό επίπεδο. Χάρη στην πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία θα εξασφαλίσεις ακόμα πιο αποδοτικά και εντυπωσιακά αποτελέσματα για τους ασθενείς σου.

Detail Row #3 Right

Πολλές και αποτελεσματικές θεραπείες!

Χρησιμοποίησε θεραπείες με κρουστικά κύματα και κάλυψε ένα πολύ μεγάλο μέρος αναγκών των ασθενών σου. Η συσκευή είναι κατάλληλη για αισθητικές θεραπείες, όπως την αποτελεσματική καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και την αντιμετώπιση της σπηλαίωσης. Ταυτόχρονα, με τη συσκευή Kimatur Go μπορείς να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά τενοντίτιδες σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στον ώμο, στα  γόνατα, στους αγκώνες, στο περίνεο, στα πόδια και στους αστράγαλους. Τέλος, οι θεραπείες με κρουστικά κύματα είναι κατάλληλες και για την αντιμετώπιση του πόνου σε διάφορα σημεία, αλλά και για την μυϊκές κακώσεις. 

Detail Row #4 Left

Εξαιρετικός συνδυασμός φορητότητας και ενέργειας!

Μπορεί να είναι μικρό, αλλά σίγουρα είναι πάρα πολύ ισχυρό! Χάρη στη μικρή, αλλά εξαιρετικά ανθεκτική σύνθεση του το Kimatur Go σου επιτρέπει να το μεταφέρεις μαζί σου με εξαιρετική ευκολία! Τώρα μπορείς να παρέχεις τις θεραπείες σου με την ίδια κορυφαία ποιότητα και σε εξωτερικές επισκέψεις.

Η συσκευή αυτή σου παρέχει έναν εκπληκτικό συνδυασμό φορητότητας και υψηλής ενέργειας. Είναι ιδιαίτερα ιδανική και αν ασχολείσαι με την αθλητική φυσιοθεραπεία καθώς μπορείς να προσφέρεις τις θεραπείες σου ανά πάσα στιγμή σε εξωτερικούς χώρους, όπως είναι το γήπεδο.

Detail Row #5 Right

Αλλάζει Όψη!

Η συσκευή αυτή σου παρέχει μέγιστη ευελιξία, καθώς αφού γυρίσεις στον επαγγελματικό σου χώρο μπορείς να το τοποθετήσεις πολύ εύκολα στον τροχήλατο πύργο και να μη θυμίζει σε τίποτα φορητή συσκευή πια. Το Kimatur Go θα σου χαρίσει τρομερή ευελιξία και άνεση κινήσεων. Απόκτησε το και εφάρμοσε εξαιρετικά ποιοτικές και αποτελεσματικές θεραπείες όπου και αν βρίσκονται οι ασθενείς σου.

Σχετικά Προϊόντα