Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

TUR Lipokontur Αναίμακτη Λιποδιάλυση

TUR Lipokontur Αναίμακτη Λιποδιάλυση

Κατόπιν Παραγγελίας

Η συσκευή Lipokontur της γερμανικής εταιρίας Tur είναι ένα κορυφαίο μηχάνημα που συνδυάζει 2 τεχνολογίες μαζί. Πέτυχε εκπληκτικά αποτελέσματα με τη χρήση κρουστικών κυμάτων και τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων. Εξαιρετικής και πολύ ανθεκτικής κατασκευής.

Επικοινωνήστε για να μάθετε Τιμή!
TUR Lipokontur
Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Detail Row #2 Left

 Πώς λειτουργούν οι ραδιοσυχνότητες;

Εφαρμόζοντας ραδιοσυχνότητες στους ασθενείς σου θα προκαλέσεις τοπική θέρμανση των ιστών του δέρματος που θα οδηγήσει σε αποδόμηση του λίπους σε γλυκερίνη και λιπαρά οξεά. Η θέρμανση που προκαλείς χρησιμοποιώντας τις ραδιοσυχνότητες προκαλέι επίσης συρρίκνωση των ινών κολλαγόνου που συγκρατούν τα συσσωματώματα λίπους. Έτσι, προκαλείς την παραγωγή νέου κολλαγόνου που συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα χωρίς ουλές και σημάδια.

Detail Row #3 Right

Τι πετυχαίνεις;

Χρησιμοποίησε θεραπεία με ραδιοσυχνότητες και πέτυχε για τις περιοχές του λαιμού και του προσώπου. Η σύσφιξη προσώπου με μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων θα προκαλέσει λείανση  του δέρματος και αναγέννηση της επιδερμίδας. Βελτίωσε την ποιότητα του δέρματος, κάνοντας το πιο ομαλό και πιο λαμπερό! Όσο αφορά την περιοχή του σώματος των ασθενών σου μπορείς να εφαρμόσεις θεραπείες με ραδιοσυχνότητες για να συσφίξεις το δέρμα του σώματος και να υγροποιήσεις το λίπος. Αποδόμησε αποτελεσματικά τα λιποκύτταρα και διέγειρε την παραγωγή κολλαγόνου. Κατάπολέμησε και πρόλαβε την κυταρρίτιδα! Μπορείς επίσης να προσφέρεις θεραπείες για μείωση της περιφέρειας των ασθενών σου.

Detail Row #4 Left

Πως λειτουργούν τα κρουστικά κύματα;

Εκμεταλλεύσου τους ακουστικούς παλμούς κρουστικών κυμάτων που παράγει η επιφάνεια του δέρματος. Ο τρόπος δράσης των συσκευών κρούσης είναι πολύ απλός και αποτελεσματικός. Μετάφερε ωστικά κύματα μεγάλης έντασης στον ιστό σε μεγάλο βαθμό για να επιταχύνεις τη διαδικασία μεταβολικού μηχανισμού. Ενεργοποίησε τους μηχανοϋποδοχείς που απελευθερώνουν τους αυξητικούς παράγοντες που ενισχύουν τη λεμφική κυκλοφορία. 

Οι μηχανοϋποδοχείς κάνουν τις κυτταρικές μεμβράνες πιο διαπερατές και αναδομούν το κολλαγόνο. Στη συνέχεια τα κύτταρα αποσυσσωματώνονται και χαλαρώνουν τα άκαμπτα χωρίσματα που τα συγκρατούν. Το λίπος των ασθενών σου υγροποιείται και περνά στη λεμφική κυκλοφορία. Έπειτα αποβάλλεται με φυσικούς μεταβολικούς μηχανισμούς. Η περαιτέρω ενίσχυση της λεμφικής κυκλοφορίας οδηγεί στη μέγιστη απώλεια των πλεοναζόντων υγρών και καταλοίπων.

Detail Row #5 Right

Τι πετυχαίνεις με τα κρουστικά κύματα;

Χρησιμοποίησε την τεχνολογία των κρουστικών κυμάτων και πέτυχε αναίμακτη λιποδιάλυση και λιπογλυπτική. Αντιμετώπισε αποτελεσματικά τις λευκές και κόκκινες ραγάδες και μείωσε το τοπικό πάχος των ασθενών σου. Αναδόμησε τη φυσική ελαστικότητα του δέρματος με σύμμαχο σου το Lipokontur!

Σχετικά Προϊόντα