Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Tanita BC-543 Ψηφιακή Ζυγαριά με Λιπομετρητή Λευκό - 3 Έτη Εγγύηση

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά

Tanita BC-543 Ψηφιακή Ζυγαριά με Λιπομετρητή Λευκό - 3 Έτη Εγγύηση

Εξαντλήθηκε

Η ηλεκτρονική ζυγαριά Tanita BC 543 αποτελεί την ιδανική επιλογή για να καταγράψεις με ακρίβεια τόσο το σωματικό σου βάρος, όσο και το ποσοστό λίπους στο σώμα σου. Με λειτουργία λιπομέτρησης και δυνατότητα καταγραφής της μεταβολικής ηλικίας, του συνολικού νερού σώματος, του βασικού μεταβολικού ρυθμού και πολλών άλλων παραμέτρων, θα γίνει το δικό σου εργαλείο ελέγχου της εσωτερικής σου υγείας. 

84,00 
103.116.011
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #1 Center

Σπλαχνικό Λίπος

Αθλητική Λειτουργία

 

Έτη Εγγύησης

3

Detail Row #2 Left

Μήπως τελικά είσαι νεότερος;

Ήξερες ότι ο οργανισμός σου μεταβολίζει με βάση την "ηλικία" που νιώθει το σώμα σου και όχι βάσει της πραγματικής σου ηλικίας;  Εάν η μεταβολική μας ηλικία είναι μεγαλύτερη από την πραγματική μας ηλικία, είναι μία ένδειξη, ότι χρειάζεται να βελτιώσεις το μεταβολικό σου ρυθμό. Αυξάνοντας τον χρόνο που αφιερώνεις στην άσκηση θα δημιουργήσεις υγιή μυϊκό ιστό, ο οποίος με τη σειρά του θα βελτιώσει τη μεταβολική σου ηλικία. Παρακολουθώντας τακτικά τη μεταβολική μας ηλικία βρισκόμαστε σε ένα καλό δρόμο για την ενίσχυση της συνολικής υγείας του σώματος μας. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να διαμορφώσεις τη διατροφή σου και τις προπονήσεις σου ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σου για να έχεις αποδοτικά αποτελέσματα!

Detail Row #3 Right

Σε κρατάει στη μνήμη της!

Αποθήκευσε όχι μόνο τις δικές σου μετρήσεις, αλλά και της οικογένειας σου! Τώρα μπορείς να αποθηκεύεις, να ανατρέχεις και να συγκρίνεις τα αποτελέσματα των μετρήσεων ανά πάσα στιγμή. Η Tanita BC-543 σου δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύεις τις μετρήσεις σου για να παρακολουθείς τα αποτελέσματα του διατροφικού και προπονητικού σου προγράμματος. Με δυνατότητα αποθήκευσης μέχρι και 4 διαφορετικών προφίλ μπορείς να κρατήσεις ιστορικό μετρήσεων για όλη την οικογένεια!

Detail Row #4 Left

Είναι μίνιμαλ!

Πρόσθεσε μία πινελιά κομψότητας στο μπάνιο σου! Xάρη στο μίνιμαλ σχεδιασμό της, η Τanita BC-543 προσδίδει στυλ στο χώρο σου. Οι γυάλινες λεπτομέρειες απογειώνουν το design της. Ακόμα κι αν ο χώρος σου είναι πολύ περιορισμένος, η διακριτική κατασκευή της ζυγαριάς σου επιτρέπει να την τοποθετήσεις και να την αποθηκεύσεις εύκολα!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Διαφανές

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Ζυγών

Αθλητική Λειτουργία
Λειτουργία «Επισκέπτη»
Λειτουργία Ανάκλησης Μετρήσεων
Λειτουργία Λιπομέτρησης
Μέγιστο Βάρος Ζύγισης
150kg
Μέτρηση Mεταβολικής Ηλικίας
Οθόνη Led
Διαβάθμιση Βάρους
100gr
Μνήμη (αριθμός χρηστών)
4
Τροφοδοσία Ενέργειας
4 x μπαταρίες ΑΑ
Έτη Εγγύησης
3

Μετρήσιμες Παράμετροι

BMR
Βάρος Σώματος
Μεταβολική Ηλικία
Μυϊκή Μάζα
Οστική Μάζα
Ποσοστό Λίπους
Σπλαχνικό Λίπος
Συνολικά Υγρά (%, kg)
Σωματική Κατάταξη