Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

CanDo Λάστιχο Tube με χειρολαβές 1,20m Σετ 5 τεμαχίων

CanDo Λάστιχο Tube με χειρολαβές 1,20m Σετ 5 τεμαχίων

Άμεση παραλαβή
To λάστιχο αυτό της CanDo θα σου χαρίσει πολλές ώρες προπόνησης. Η υψηλή του ποιότητα και η ανθεκτική του κατασκευή, το διατηρούν σαν καινούργιο για πολλά χρόνια. Τα ενσωματωμένα χερούλια του λάστιχου σου παρέχουν επιπλέον σταθερότητα στην άσκηση σου. Το σετ αυτό περιέχει ένα λάστιχο πολύ ελαφριάς, ελαφριάς, μεσαίας, σκληρής και πολύ σκληρής αντίστασης.
57,70 
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να επιλέξω λάστιχο;

Κάνε ασκήσεις που δεν θα σε τονώσουν απλά, αλλά θα σε ενδυναμώσουν πραγματικά! Γυμνάσου με λάστιχο και απόκτησε μεγάλη προστασία στις αρθρώσεις. Κατά την διάρκεια της άσκησης με λάστιχο η αντίσταση μεταφέρεται σε όλο το μήκος τους σώματος και γυμνάζονται καλύτερα οι μυς. Αυτός είναι και ο λόγος που νιώθεις κάψιμο κατά την διάρκεια της άσκησης με λάστιχο. Βελτίωσε την φυσική σου κατάσταση εύκολα από την άνεση του σπιτιού σου με σύμμαχο σου την CanDo.

Detail Row #3 Right

Ένα από το καθένα!

Το σετ περιλαμβάνει 5 λάστιχα διαφορετικής αντίστασης το καθένα! Εξασφαλίζεις έτσι ποικιλία όσο αφορά το επίπεδο δυσκολίας στις ασκήσεις σου. Ανακάλυψε περισσότερα για τα λάστιχα στο σχετικό οδηγό. Βρες τον με ένα κλικ εδώ!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λάστιχα Γυμναστικής

Επίπεδο Δυσκολίας
Σκληρό
Υλικό Κατασκευής
  • Φυσικό Καουτσούκ