Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

CanDo Λάστιχο Tube χωρίς Λάτεξ 7,6m xx-heavy

CanDo Λάστιχο Tube χωρίς Λάτεξ 7,6m xx-heavy

Άμεση παραλαβή
Τα λάστιχα γυμναστικής CanDo έχουν σχεδιαστεί για να σου παρέχουν απεριόριστες επιλογές ασκήσεων. Είναι πολύ υψηλής και ανθεκτικής κατασκευής. Είναι ιδανικά τόσο για προσωπική χρήση, όσο και για επαγγελματική.Διακρίνεται σε διάφορα χρώματα, ανάλογα το επίπεδο δυσκολίας που θέλεις στις ασκήσεις σου.
25,00 
850.610.063
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Γιατί να επιλέξω λάστιχο;

Ενδυνάμωσε ολόκληρο το μυϊκό σου σύστημα! Βελτίωσε την ευκινησία σου και την ισορροπία σου! Κάψε θερμίδες και χάσε λίπος!   Το ελαφρύ βάρος και η μεταβλητή αντίσταση των λάστιχων σου επιτρέπουν να πραγματοποιήσεις πολλές διαφορετικές ασκήσεις!

Detail Row #3 Right

Είναι αντιαλλεργικό!

Αν αντιμετωπίζεις αλλεργικές αντιδράσεις με το λατέξ, τότε αυτό το λάστιχο είναι ιδανικό για εσένα. Σχεδιασμένο να έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με το  λάστιχο από λατέξ θα σου προσφέρει πολλές ασφαλείς και δυναμικές ασκήσεις. 

Detail Row #4 Left

Ποιο λάστιχο μου ταιριάζει;

Διάλεξε το λάστιχο που σου ταιριάζει εύκολα και απλά. Συμβουλεύσου τον πίνακα - οδηγό για να κάνεις την σωστή επιλογή. Γυμνάσου δυναμικά από όπου και να βρίσκεσαι με την ευκολία και την ευελιξία που σου προσφέρουν τα λάστιχα CanDo! Βρες τον οδηγό για την επιλογή λάστιχου με ένα κλικ εδώ!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Ασημί

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λάστιχα Γυμναστικής

Αντίσταση κατά την Επιμήκυνση στο 100%
4,5kg
Αντίσταση κατά την Επιμήκυνση στο 200%
11,3kg
Επίπεδο Δυσκολίας
Έξτρα Σκληρό
Υλικό Κατασκευής
  • Latex Free