Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι για το μήνα Αύγουστο ενδέχεται να υπάρχει καθυστέρηση στην παραγγελία σου έως και 10 ημέρες! 

Οι παραγγελίες που θα καταχωρηθούν απο 13 έως και 21 Αυγούστου, θα εκτελεστούν απο την Δευτέρα 22 Αυγούστου. Ευχαριστούμε για την κατανόηση! Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση σε όλους!

CanDo Λάστιχο Αντίστασης 5,5m, Light

CanDo Λάστιχο Αντίστασης 5,5m, Light

Άμεση παραλαβή
Το λάστιχο γυμναστικής CanDo Low Powder είναι ανθεκτικό και πολύ υψηλής ποιότητας. Θα σου χαρίσει πολλές προπονήσεις, καθώς έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Είναι ιδανικό τόσο για προσωπική, όσο και για επαγγελματική χρήση. Διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα, ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίας & αντίστασης που θες να προσθέσεις στις ασκήσεις σου.
13,60 
850.610.161
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Απεριόριστες ασκήσεις

Εξασφάλισε απεριόριστες ασκήσεις ενδυνάμωσης για όλα τα μέρη του σώματος. Με τα λάστιχα αντίστασης CanDo επιτυγχάνεις ενδυνάμωση τετρακέφαλου & αποτελεσματική εκγύμναση τρικεφάλου! Ασκήσεις για χέρια & πόδια, για ενδυνάμωση, για αποκατάσταση, για προθέρμανση, ό,τι και αν χρειάζεσαι με τα λάστιχα CanDo καλύπτεις κάθε προπονητική σου ανάγκη!

Detail Row #3 Right

Πολλαπλά οφέλη

Επίλεξε το λάστιχο CanDo και πραγματοποίησε ασκήσεις που θα αυξήσουν την ευκαμψία, την ελαστικότητα, τη μυϊκή αντοχή! Διαμόρφωσε προπονήσεις που θα τονώσουν τους κοιλιακούς, τους γλουτιαίους, αλλά και την περιοχή των χεριών. Στα λάστιχα μπορείς να βρείς αντίσταση όπως και στα βάρη! Plus, τα λάστιχα είναι και πιο φιλικά με τις αρθρώσεις, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού!

Detail Row #4 Left

Must για επαγγελματική χρήση

Το λάστιχο αυτό διατίθεται σε μέγεθος 5.50 μέτρων. Αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για επαγγελματική χρήση, καθώς μπορείς να το χωρίσεις/ κόψεις σε διαφορετικά μεγέθη για να γυμνάσεις συγκεκριμένες περιοχές σώματος. Παράλληλα, με ένα λάστιχο μπορείς να εξασφαλίσεις «πολλά» λάστιχα, γεγονός που είναι ιδιαίτερα βολικό σε περίπτωση που διατηρείς γυμναστήριο ή studio γυμναστικής και θες να σχεδιάσεις ασκήσεις με λάστιχα σε ομαδικές προπονήσεις!

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Κόκκινο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Λάστιχα Γυμναστικής

Αντίσταση κατά την Επιμήκυνση στο 100%
1.8kg
Αντίσταση κατά την Επιμήκυνση στο 200%
4,5kg
Επίπεδο Δυσκολίας
Light
Υλικό Κατασκευής
  • Low Powder