Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία:  Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ !

Μετακομίσαμε!!! Οι παραλαβές από την έδρα μας θα γίνονται στα νέα μας γραφεία: Σμύρνης 52 στη Νέα Φιλαδέλφεια ΤΚ.14341. Οδηγίες πρόσβασης εδώ!

Baseline® Διαπασών με βάρος 256 Hz

Baseline® Διαπασών με βάρος 256 Hz

Άμεση παραλαβή
Το διαπασών είναι ένα πολύ εύχρηστο όργανο εξέτασης κα διάγνωσης. Χρησιμοποίησε το σε πολλές διαφορετικές θεραπείες και εξετάσεις. Παράγει ηχητικά κύματα μέχρι και 256 Hertz. Είναι ιδανικό για εξετάσεις ακοής.
12,00 
850.610.001
Άμεση παραλαβή
+

Detail Row #2 Left

Για πολλές μετρήσεις!

Αξιολόγησε ένα μεγάλο εύρος ενοχλήσεων και προβλημάτων κάνοντας χρήση του διαπασών. Εκτέλεσε αυτήν την εξέταση στο ενδεχόμενο που οι ακτινογραφίες δεν σου παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για διάγνωση. Επιβεβαίωσε με ακρίβεια αν ένα οστό έχει υποστεί κάταγμα ή όχι. Βάλε απλά το διαπασών κοντά στην περιοχή που έχει τραυματιστεί και διάγνωσε με ακρίβεια τον τραυματισμό.

Detail Row #3 Right

Γιατί το διαπασών;

Εκτέλεσε με ακρίβεια το τεστ Rinne. Έλεγξε με ακρίβεια αν υπάρχει απώλεια της ακοής με το υψηλής ποιότητας όργανο συντονισμου της Baseline. Η εξέταση με το διαπασών αποτελεί την κορυφαία μέθοδο εξέτασης της απώλειας της ακοής στην ιατρική κοινότητα. 

Detail Row #4 Left

Καταπολέμησε το στρες!

Βοήθησε τους ασθενείς σου να διώξουν τον άγχος με το διαπασών. Μείωσε το στρες που καταβάλλει τους ασθενείς σου με σύμμαχο σου την μουσικοθεραπεία. Τα ηχητικά κύματα που παράγει η χρήση του διαπασών αποτελεί μία από τις καλύτερες τεχνικές για απόλυτη χαλάρωση. Τόνωσε την ισορροπία του σώματος και του μυϊκού συστήματος των ασθενών σου.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Ασημί

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαπασών

Βάρος
0,266kg
Ηχητικά Κύματα
256Hz
Υλικό Κατασκευής
Κράμα αλουμινίου μελαμίνης