Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

 Δωρεάν Μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€ και έως 2kg σε όλη την Ελλάδα!

Baseline® Διαπασών 512 Hz

Baseline® Διαπασών 512 Hz

Άμεσα διαθέσιμο

Το διαπασών είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο εξέτασης κα διάγνωσης. Διάγνωσε και εντόπισε διάφορα προβλήματα κάνοντας το χρήση. Το διαπασών παράγει ηχητικά κύματα μέχρι και 512 Hertz. Είναι ιδανικό για νευρολογικές εξετάσεις και εξετάσεις ακοής.

12,00 
850.610.002
Εξαντλήθηκε

Το Προϊόν έχει εξαντληθεί

Detail Row #2 Left

Γιατί το διαπασών;

Εκτέλεσε με ακρίβεια το test Rinne. Έλεγξε με ακρίβεια αν υπάρχει απώλεια της ακοής με το υψηλής ποιότητας όργανο συντονισμού της Baseline. Η εξέταση με το διαπασών αποτελεί την κορυφαία μέθοδο εξέτασης της απώλειας της ακοής στην ιατρική κοινότητα. 

Detail Row #3 Right

Για πολλές μετρήσεις!

Αξιολόγησε ένα μεγάλο εύρος ενοχλήσεων και προβλημάτων κάνοντας χρήση του διαπασών. Εκτέλεσε αυτήν την εξέταση στο ενδεχόμενο που οι ακτινογραφίες δεν σου παρέχουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για διάγνωση. Επιβεβαίωσε με ακρίβεια αν ένα οστό έχει υποστεί κάταγμα ή όχι. Βάλε απλά το διαπασών κοντά στην περιοχή που έχει τραυματιστεί και διάγνωσε με ακρίβεια τον τραυματισμό.

Detail Row #4 Left

Καταπολέμησε το στρες!

Βοήθησε τους ασθενείς σου να διώξουν τον άγχος με το διαπασών. Μείωσε το στρες που καταβάλλει τους ασθενείς σου με σύμμαχο σου την μουσικοθεραπεία. Τα ηχητικά κύματα που παράγει η χρήση του διαπασών αποτελεί μία από τις καλύτερες τεχνικές για απόλυτη χαλάρωση. Τόνωσε την ισορροπία του σώματος και του μυϊκού συστήματος των ασθενών σου.

Σχετικά Προϊόντα

Προδιαγραφές Προϊόντος

Χρώματα
Ασημί

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Διαπασών

Βάρος
0,266kg
Ηχητικά Κύματα
512Hz
Υλικό Κατασκευής
Κράμα αλουμινίου μελαμίνης